Min første fest: Makeupmalin

Min første fest

Processed with VSCO with a5 preset

Makeupmalin har byttet ut tyrkershots med ingefærdrinker, og barnehagefest med utestedet Blå. Møt dama som kalles Norges artigste hobbykjendis her.

Hvor var du på din første fest?

– Min aller første fest var i en barnehage. Jeg drakk fire Tuborg, blei drita, gråt og fikk meg kjæreste. Bra kveld.

Hvor drar du ut nå? 

– I det siste har jeg vært mye på Blå, for der er det er så mange digge boys å danse med 😉

Hva hadde du på deg, har klesstilen din endret seg? 

– Da hadde jeg på meg skotskrutet miniskjørt, stripede knestrømper, genser med innsydd skjorte, slips og hvit cordfløyels kåpe. Sexy school girl-looken ftw 😉 Nå er det snekkerbukser som gjelder <3

Jaså ja. Men hva drakk du på fest da, og hva drikker du helst på fest nå?

– Peach Canei og hjemmelaga tyrkershots. Nå har jeg blitt ei drinkjente. ALT med ingefær i er da bomb!

Hvordan vil du beskrive en perfekt fredag nå?

– En perf fredag er sånn som forrige fredag utspilte seg; Våkner med en dude i senga- freser på krinken for å gjeste låtpanelet til Dancke- lander noen møter- kjøper no freshe sneakers- tar meg et bad- drikker cava med en sistah- sjekker ut king skurk one konsert-græbber noen dranks på no.53 – ender opp på dansegølvet på blå- tar med meg badboy hjem 😉

Og hva var en perfekt fredag da du var 18?

– Da jeg var 18 var en perf fredag å slutte på skolen tidlig- frese bort på kjøpesenteret å fortsette jakten på de største og beste perleøredobbene – hjem å se på home and away – spise no taco – dra på hjemmefest- drikke 2 flasker vin blanda med no sprite – spy – kline -spy – blacke ut.

Hva var ditt beste sjekketriks før, og hvordan ville du gått frem idag?

– Å sende en «bildemelding» fra 3310’en (da mener jeg de pixel-bildene du kunne kjøpe i se&hør). Nå bare gønner jeg rett bort til duden i club’en og sier «halla, går det bra?», så er vi på G.

Hva er du opptatt av når du inviterer til fest? 

– Jeg digger å gjøre ting fullt ut. Serverer jeg tequila en kveld, smeller jeg opp et Frida Kahlo-shrine og klipper ut no monobrows til folk sånn at det blir en helhet om du skjønner. Jeg elsker temafester <3

Hva spiser du helst til nattmat?

– QP-meny (Quarter Pounder-meny på McDonalds, red.anm). Ferdig snakka.

… Også 5 kjappe til slutt.

Øl eller vin? Marcus Molitor Riesling er min favvo. Har blitt trendy glutenallergiker.

– Vert eller gjest? Vert.

– Hjemmefest eller byen? Byen.

– Grønland eller Solli? GRØNLAND hooden min <3

– Dansegulvet eller sofaen? Grinde-gulvet!

Dette hørte Malin på da hun var på sin første fest:

… og nå hører hun på dette:

(Visited 961 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar