Her spiser og drikker du i Torggata

Mat & drikke, Oslo

Det som tidligere var en av Oslos mindre hyggelige gater, har de siste årene blomstret opp til å bli et skikkelig hyggelig samlingspunkt for flere av byens bedre restauranter og barer. Her er noen favoritter:

Talor & Jørgen

My Ugly Baby Oslo

Sugen på donut og kaffe? Da er My Ugly Baby stedet å gå. Hver dag bakes ferske donuts med deilige smaker som pistasje og bringebær og karamell med popcorn. Smakene fornyes ofte, så det er alltid spennende å stikke innom for å se dagens donut-meny.

Adresse: Youngs gate 9

torggata botaniske 2
torggata botaniske 3

Torggata botaniske

Det perfekte stedet å starte eller avslutte kvelden. Drinkmenyen er alltid variert og spennende, og flere av komposisjonene inneholder plantebaserte ingredienser.

Torggata Botaniske er det perfekt stedet å søke tilflukt når vinteren er på sitt kaldeste og mørkeste. Med god innetemperatur og masse grønne planter som gir assosiasjoner til sommer og tropiske strøk er dette det perfekte stedet å drømme seg bort til sommeren.

ADRESSE: TORGGATA 17B

Night Pig

Night Pig er Koie Ramens lillesøster. Her serveres asiatiske småretter og drinker, masse god vin og japansk øl. I første etasje er det bar, og i andre etasje restaurant. Hit går du for en helaften eller bare en drink og småretter.

Om du besøker restauranten må du teste baoene, gyoza, sashimi, pollock fritters, purin og plommesake.

Adresse: Ankers Gate 37

night pig 2
oslo street food 7
oslo street food 10

Oslo Street Food

Med sentral plassering midt på Youngstorget er Oslo Street Food enkelt å stikke innom for lunsj på dagtid eller en matbit før konsert på kvelden.

Oslo Street Food huser 16 matboder og to barer – mine favoritter er Silk Road og Tunco.

Adresse: Torggata 16

Girotondo

Solid pizzasted som ligger over baren Håndslag. God pizza og god vin. Girotondo ligger også vegg-i-vegg med Oslos fineste bar, Andre til høyre. 

Adresse: Youngs gate 19

girotondo
arakataka

Arakataka

Min favorittrestaurant på Youngstorget. Menyen til Arakataka består av en rekke deilig småretter, bestiller man fem eller flere koster hver rett kun 129 kroner, det vil jeg si er skikkelig value for money.

Her kan man sitte en helaften, eller bare stikke innom for et glass vin og en rett eller to i baren.

Adresse: Mariboes gate 7B

Döner Bros

I humør for sofistikert kebab? Da går du hit! Her får du spennende kebabvarianter toppet med for eksempel parmesan eller tzatsiki. Pluss for flere hjemmelagde dipper og syltede toppinger.

Adresse: Osterhaus’ gate 12

Döner Bros 2
oslo street food 6
oslo street food 5
andre til hoyre 4

Andre til høyre

Oslos fineste bar! Baren er innredet som en skikkelig fin leiligheten, og det er meningen man skal føle man er på en (sofistikert?) hjemme-alene-fest. I baren finnes ingen drinkmeny, du sier hva du liker og bartenderen mikser. Andre til høyre har også masse god vin, både natur/biodynamisk og annen.

Adresse: Youngs gate 19

andre til hoyre 2
andre til hoyre 3
fiskeriet

Fiskeriet

I humør for reker, bacalao eller fiskekaker? Da er Fiskeriet stedet å besøke. Her får du alt fra østers og champagne til fish and chips og brus både til lunsj og middag. Fiskeriet er i utgangspunktet en fiskebutikk, så det er fullt mulig å kjøpe med seg fersk sjømat hjem og nyte i sofaen eller på verandaen.

Adresse: Youngstorget 2b

Peloton

Peloton

Sykkelverksted, bar og pizzarestaurant. På Peloton kan du få fikset sykkelen, og spise middag mens du venter.

Adresse: Torggata 35

(Visited 11 946 times, 6 visits today)

Legg igjen en kommentar