Om

Velkommen!

Bloggmagasinet Urbania ble stiftet og lansert av Marius Rønnekleiv og Camilla Hellum i august 2014.

I dag drives bloggen av meg, Camilla. Om du er litt nysgjerrig på meg, har du kortversjonen her: Jeg er en 28 år gammel journalist som er glad i god mat, filmer og serier, reising, sjokolade og crossfit. Er utdannet innenfor blant annet journalistikk og statsvitenskap, og jobber som journalist. Har alltid vært glad i å oppleve nye ting og skrive om dette, og skapte denne bloggen for å dele saker om kultur, reise, mat, drikke og livsstil.

Er født og oppvokst i Oslo, du finner derfor ekstra mange saker om hovedstaden. Jeg jobber nemlig hardt for å finne og dele de beste Oslo-tipsene med deg.

I blant skriver venner innlegg her, da merkes innleggene med deres navn. Innimellom tar også fotograf Mona Tuerk bilder til bloggen.

Til slutt tenkte jeg bare å opplyse om at jeg kun skriver om steder jeg kan gå god for. Om jeg tester noe og av en eller annen grunn ikke ønsker å anbefale det, kommer det ikke noe sak her på bloggen. Dersom produkter eller reiser har blitt sponset, opplyser jeg om det. Når det er sagt takker jeg nei til samarbeid som ikke passer med det øvrige innholdet her.

Send gjerne en mail om det er noe du vil dele, eller noe du lurer på. Adressen er urbaniamagasin@gmail.com.

Bloggdesignet er laget av Rina Moe Fosse, og logodesign er laget av Jonas A. Larsen. Bildet på toppen av denne siden er tatt av Anders Husa.

(Visited 870 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar