Lunsj og kjendisjakt på Chateau Marmont – et must i Los Angeles

Los Angeles, Reise, USA

Kjendisjakt på «slottet»

Er du i Los Angeles, glad i kjendiser og god mat, bør du sette av en formiddag til å henge på Chateau Marmont.

Chateau Marmont er et hotell som ligger på fasjonable Sunset Boulevard. Prisene for overnatting er relativt stive (mellom 8-10 000 kroner), men heldigvis er prisene for lunsj og middag godt innenfor de fleste feriebudsjetter. Chateau Marmont er kjent for å være foretrukket av kjendiser, det er også grunnen til at vi ønsket å besøke stedet på turen vår.

Selvom restauranten ikke har noe dresscode følte vi for å pynte oss litt med kjole og hæler – det var absolutt ikke for overpyntet. Må innrømme at jeg på forhånd trodde Chateau Marmont skulle være litt stivt, og at det kun handlet om å se og bli sett. Heldigvis tok jeg feil! Vi satt ute i hagen, der var det utrolig hyggelig og varmt. Det kan hende stemningen er annerledes til middag eller cocktails, men på dagtid til brunsj i helgen var det utrolig avslappet stemning.

Vi testet noen retter fra brunsjmenyen, blant annet frokostburrito med bacon, poteter, cheddar og avocado, samt pannekaker med lønnesirup. Begge deler smakte godt, og porsjonene var ganske store. En lunsjrett og et glass ferskpresset juice kom på omtrent 35 dollar.

Selvom maten alltid er veldig viktig, var kjendisspottingen faktisk hakket viktigere akkurat denne gangen. Vi så dessverre bare én kjendis (Hundehviskeren), men spenningen var stor hver gang det kom noen nye gjester inn døren, og dette var nesten verdt besøket i seg selv.

På Tripadvisor står det at det er umulig å ikke se en kjendis når man besøker Chateau Marmont. Dette stemmer nok ikke helt, men det er en grunn til at det er bildeforbud, og man vet med sikkerhet at kjendiser som Elizabeth Taylor, Mick Jagger og Robert de Niro digger hotellet.

Gjennom litt research og samtaler med taxisjåfører i Los Angeles fant vi ut at det er størst sannsynlighet for å se kjendiser på flyplassen. To i reisefølget så Christopher Walkin på Venice Beach, en annen så Felicity Hoffmann (som spiller Lynette Scavo i Frustrerte Fruer) på yogatime. I tillegg fikk med oss via  Instagram at Whitney Port var på Farmer’s Market i Venice nesten samtidig som oss. Sjansen for å se kjendiser er med andre ord kanskje størst på steder der turister flest ikke ferdes, men lunsj og en spennende formiddag på Chateau Marmont anbefales uansett.

Chateau marmont 2

8221 Sunset Blvd,

Los Angeles

Chateau marmont 1
(Visited 572 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar