Pestana Palace Hotel, Lisboa

Europa, Hoteller, Lisboa, Portugal, Reise

Frodig palass i Lisboa

I april var jeg i Lisboa med jobb, og var da så heldig å få bo på flotte Pestana Palace hotell. Hotellet består av flere bygninger som omringer en gedigen, frodig hage. Allerede i april sto de fleste plantene i full blomst, og bare det å gå på oppdagelsesferd i hagen var en liten opplevelse i seg selv.

I og med at hotellet ligger for seg selv, er det veldig stille og rolig – et stort pluss for folk som elsker byferie, men ikke liker støy om natten. Et annet stort pluss er frokosten, som var supergod. Fersk frukt, croissanter, yoghurt, ferskpresset appelsinjuice og mye mer er en del av det faste utvalget. Man kan også bestille eggeretter og flere typer kaffe – dette er inkludert i prisen.

Siden temperaturen ikke var på topp i april fikk jeg dessverre ikke benyttet meg av bassenget og solsengene, men dette hadde definitivt blitt gjort om besøket ble gjennomført i sommermånedene.

Pestana Palace ligger et lite stykke unna sentrum, men kun 15 minutters gange unna LX Factory, hvor du finner masse kule butikker, restauranter og barer. Selv rakk jeg bare innom Wish Slow Coffee House etter morgentur, men kommer til å teste flere av stedene i området når jeg reiser tilbake på jentetur i august.

Pestana Palace passer for deg som ønsker å kombinere byferie til Lisboa med noen dager på solsengen. Om du bare ønsker å oppleve sentrum og byliv, kan det være lurt å velge noe mer sentrumsnært. På turen i august har vi valgt en sentral Airbnb-leilighet. Anmeldelse av leiligheten og guide til Lisboa kommer på sensommeren, i mellomtiden skal jeg jobbe med guide til Los Angeles og San Diego, som jeg nylig besøkte. Gleder meg til å dele masse nye tips!

pestana palace 20
Pestana 13
Pestana 14
Pestana 15
Pestana 16
(Visited 603 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar