Blå smoothiebowl på Great White i Venice

Los Angeles, Reise, USA

Superhyggelig nabolagskafe i Venice

For en som er godt over gjennomsnittet glad i smoothiebowls, er California en drømmedestinasjon. Her er acai bowls, som er en stor favoritt hos meg, noe man får tak i på de fleste steder som serverer frokost og lunsj. Kvaliteten varierer selvsagt, men jevnt over er det enkelt å få tak i gode bowls toppet med granola og fersk frukt.

Great White i Venice sto på listen over steder som MÅTTE besøkes for bowl under turen til Los Angeles. På Great White har de laget en svært kreativ variant av smoothiebowlen – deres variant er nemlig lyseblå. Basen er laget av blant annet banan og pasjonsfrukt, chia og ananas. For å få den blå nyansen er fargestoff laget av alger tilsatt. Med granola og friske bær som topping er bowlen en fryd for både øyet og ganen.

Utvalget på menyen til Great White er bredt, her finner du avocadotoast, salte bowls, flere salater og frokostburritoer. Spesialiteter som islatte, chai latte og matcha latte finner du selvsagt også på menyen.

Great White er en koselig nabolagskafe med flere bord ute og inne. Om du kaprer et bord ute sitter du perfekt plassert i solveggen. Blir det for varmt er det bare å gå et par kvartaler ned til Venice Beach for å bade.

Rett ovenfor Great White ligger legendariske Eggslut. Rakk dessverre ikke teste denne på turen, men det MÅ jeg virkelig gjøre neste gang det er mulig.

Adresse: 1604 Pacific Ave, Venice

great white 3
great white 2
(Visited 734 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar