TV-serier du bør sjekke ut nå

TV-serier

Love
Gillian Jacobs og Paul Rust har hovedrollene i serien Love. Foto: Netflix

Vi elsker tv-serier, spesielt å binge noe skikkelig bra på dag med dårlig vær. Her er noen anbefalinger om du er på jakt etter noe nytt å se på:

It’s Always Sunny in Philadelphia

I denne serien blir man kjent med Mac, Dee, Dennis og Charlie som driver en bar i Philadelphia. Ambisjonene og drømmene er store, men gjennomføringskraften er ikke til stede. Det er heller ikke empatien, medfølelsen eller de sosiale antennene hos samtlige av karakterene. Selvom gjengen til tider er direkte usmakelige i oppførselen, vil man liksom at det skal ordne seg for dem likevel. Serien får et løft i sesong 2 når Danny Devito kommer inn i serien. Anbefales for den som er på jakt etter en ny kultserie med sprø humor. 

Love 

Love handler om kjærlighet. Ikke på den typsike, klisseaktige Hollywood-måten, men om det kompliserte og kleine. «Snille» Gus og «gale» Mickey møtes tilfeldigvis i butikken etter at begge har vært gjennom samlivsbrudd. Til tross for at de er svært ulike har de en slags kjemi. Er den verdt å bygge videre på, eller blir det for vanskelig? Og hvordan bør man egentlig forhold seg de første ukene i en datingfase? Serien er overraskende, direkte og på kornet, og hovedkarakterene usedvanlige sjarmerende og irriterende på hver sin særegne måte.

Making a murderer 

Serien har siden den ble sluppet sent i desember 2015 fått massiv mediedekning i både Norge og andre land, det har kanskje skremt vekk seere som ikke liker å se serier som blir «hypet opp». Vel, det er ikke ubegrunnet at Making a Murderer har skapt engasjement hos både journalister og andre seere. Making a murderer er ikke bare spennende, den setter følelsene i sving, og viser hvordan man som individ kan være ganske hjelpesløs mot retssystemet når noen har bestemt seg for at du har gjort noe galt – selv når bevis mangler. Et imponerende stykke journalistikk er det også.

The Affair

Firebarnsfaren Noah og servitrisen Allison møtes for første gang når han spiser på kafeen hvor hun jobber. Tilfeldighetene fører dem gjennom sommeren sammen ved flere anledninger, og tiltrekningen mellom dem er så sterk at en affære utvikles. The Affair er en thrillerserie, og selvom kjærlghetsaffæren mellom Noah og Allison spiller en sentral rolle, er det langt flere og spennende forhold som utvikles og avsløres etter hvert. Anbefales for den som vil se noe nytt og spennende.

American Horror Story

Om du syns det er litt for skummelt å se skrekkfilm alene, men at serier som Vampire Diaries er teit, er American Horror Story helt perfekt. Hver sesong har samme skuespillere, men historien er ny hver gang. Om du liker hekser er det bare å hoppe rett inn i sesong 3! PS: Anbefaler ikke å se denne serien når du spiser middag (eller andre måltider).

Broadchurch

11 år gamle Danny blir funnet død på stranden i den lille byen Broadchurch, hvor alle kjenner alle. Plutselig er alle mistenkt, og hemmelighetene til flere av innbyggerne kommer frem i lyset i jakten på morderen. Kjenner man egentlig naboen så godt som man trodde?

Andre gode serier er Dexter, Game of Thrones, Homeland, Girls og Parks and Recreation – men de regner jeg med du kanskje har sett allerede?

(Visited 166 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar