Tips til julegaver som varer

ANNONSE

Reklame for Fiskars, Marimekko, Leske, Sushibar+Wine

Tirsdag 17/11 skal Julie og jeg gjennomføre et digitalt event der temaene er førjulshygge, og hvordan man kan feire jul på en litt mer bærekraftig måte. Vi legger ut en lang inspirasjonsstory via Geist Oslo fra 14.00 – håper dere vil være med!

Vi kommer til å ha en egen sushimeny fra Sushibar+Wine Valkyrie Plass tilgjengelig på Wolt denne dagen. I tillegg kommer vi til å dele spillelister, hvordan vi kan overleve lockdown 2.0, samt flere konkurranser med skikkelig fine premier. Håper vi ses!

I dette innlegget finner du inspirasjon til julegaver som varer.

sushibarwine

Restaurantbesøk

En middag varer vel strengt talt ikke evig, men det gjør gjerne minnet om den, og første gavetips er derfor en matopplevelse. Om du trenger tips til gode restauranter i Oslo, er det bare å sjekke ut denne guiden. Restaurantnæringen trenger støtte mer enn noen gang, en perfekt gave er derfor gavekort eller booking frem i tid.

Bildet over er fra Sushibar+Wine – en favoritt for sushi i Oslo. God mat, veldig godt drikkeutvalg, og ekstra pluss for flere vegetar-retter og at all fisken er sertifisert.

julegavetips_ny

Noe digg å spise og drikke

Hva gir du til den som har alt? Noe godt å spise og drikke! Sverre Sætre lager flere gode konfektvarianter til jul, for eksempel Tre nøtter til Askepott, konfekt med mørk melkesjokolade og hasselnøtt-nougat.

Leske er en nettbutikk som spesialiserer seg på god, alkoholfri drikke til både julemat, nyttår og andre anledninger. Smakspakken deres består av en liten smak av alt, og er en super gave – det samme er Everleaf. Everleaf er en lett krydret, lys aperitiff perfekt for spritz eller som ingrediens i mocktails. Kan også drikkes alene over is.

Høst og mye innetid betyr mer tid på kjøkkenet, og en super anledning til å lage noe fra en av kokebøkene til Julie, for eksempel Julies Grønne Kjøkken. Boken er proppfull av gode vegetaroppskrifter til både hverdag og fest.

Marimekko_julegave_tips

Tidløse klassikere

Tidløse klassikere varer lenge, og er perfekt å gi bort i gave. Ullkåpe og veske i skinn, er noe som kan gjenbrukes år etter år. Vi falt litt ekstra for denne kamelfargede kåpen fra Marimekko, og skinnvesken Itta.

Tiden vi står i nå, er en perfekt anledning til å støtte mindre, lokale blomsterbutikken. Hva med å kjøpe en fin bukett friske eller tørkede blomster fra Carousel, Majorstuen Blomster eller Marguerite, og pynte med dem i den klassiske vasen Urna?

Servise er noe som brukes hver dag, og som gjør måltidene litt ekstra stas. Marimekko har flere fargerike og klassiske varianter av servise som går til alle anledninger.

Sengesett i god kvalitet, er også en perfekt gave til den som har alt.

Kjøkkenutstyr med lang holdbarhet

Matlaging blir så mye mer lysbetont med kvalitetsutstyr! Norden til Fiskars er en stilren kjøkkenserie med panner, kniver og gryter. Det tidløse, nordiske designet et inspirert av blant annet nordisk natur, og passer på alle kjøkken. Serien er laget i Finland, og kombinerer gode materialer og avansert teknologi. Nordens kok- og stekeprodukter er alle behandlet med Thermium™ som gjør produktene både holdbare og brukervennlige.

Noen av våre favoritter fra serien, er støpejernsgryten – den kan brukes til så å si alt av supper og gryter. Hva med å gi bort en gryte og foreslå at du og mottakeren sammen skal lage Julies hvitvinsbraiserte lammeskank med sellerrirotmos?

To andre, supre gaver, er Fiskars nye saks i resirkulerbar emballasje, eller kniv(er) fra serien Titanium. Serien består av Santoku kniv, Grønnsakskniv, og Kokkekniver (20 cm og 16 cm) – og har hele 25 års garanti. Det kaller vi gaver som varer.

(Visited 592 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar