Reise en langhelg med kun håndbagasje? Dette pakker du

Inspirasjon, Reise, Reiseinspirasjon

Reis lett

Reklame – affiliatelinker

Det er flere fordeler med å reise lett – du sparer som regel både tid, penger og plass. Selv ønsker jeg å bli litt bedre på å reise med håndbagasje, og på et par turer i høst kommer jeg til å gjøre nettopp dét.

For å få det til, har jeg notert meg følgende pakketips:

  • Rull klærne i stedet for å brette dem (da får du plass til mer)
  • Dropp å ta med hele toalettmappen (bruk mindre, praktiske reisestørrelser – fyll dem opp i stedet for å kaste når de blir tomme)
  • Velg en sekk eller koffert som har lav egenvekt (jeg har brukt denne fra Samsonite i en årrekke)
  • Pakk klær som passer sammen slik at du kan ha med få klær som kan kombineres til mange antrekk

Her er noen av det jeg ønsker å pakke med meg i kofferten i høst:

Reisesettet Vienna fra Aesop – Reisesett med alt man trenger av hud- og hårpleie på reisen. Vienna inneholder shampo, balsam, såpe, body lotion, tannkrem, munnskyll, ansiktsrens, toner og fuktighetskrem.

Ullgenser fra & Other Stories – Ullgenser er alltid greit å ha med. Denne supersøte polkadot-genseren er perfekt sammen med en sort bukse og skinnsko.

Komposterbar t-skjorte fra Calida – En hvit t-skjorte kan brukes til alt. Denne er laget i et materiale som er 100 prosent komposterbart! Om du ønsker å resirkulere den skikkelig, kan den enten returneres til Calida som tar seg av prosessen, eller kastes i kompost. Etter noen måneder vil t-skjorten være helt nedbrutt til naturlig materiale (som kan brukes til å lage nye produkter).

Skinnveske fra Acne – De fleste flyselskaper tillater at man har med en liten veske ved siden av bag eller koffert. Denne vesken fra Acne kan romme småting som lommebok, mobil, kamera, pass og så videre.

Gode sko fra Adidas – Et par gode sneakers er lurt å ha om du skal gå mye på reisen. Sneakers har vært i motebilder lenge, og kan fint brukes til skjørt eller kjole på kvelden.

Skjørt fra Ganni – Kan brukes både på dagen og på kvelden. Skift topp og bruk en kul strømpebukse til for et «nytt» antrekk på kvelden.

Ull- og silketopp fra Calida – Denne ull- og silketoppen er en drøm å ha på. Kan brukes under en genser eller blazer om det er kalt, eller som topp. Det er egentlig en pysjtopp (kanskje det er derfor den er så komfortabel?), og kan brukes som det også.

Sorte skinnsko fra & Other Stories – Selvom man pakker lett, er det plass til to par sko. Et par kule skinnsko fresher opp alt.

Blazer fra Second Female – En blazer med karakter, for eksempel denne med ruter, spriter opp ethvert antrekk. Kan pyntes opp eller ned etter ønske og behov.

Tar du i tillegg til dette med en sort bukse, en jeans, enkel genser og et par t-skjorter, har du minst fem plass å veksle mellom på turen!

Har du noe godt pakketips? Del gjerne i kommentarfeltet.

(Visited 1 649 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar