Dette må du gjøre i Oslo i helgen

Mat & drikke, Oslo

donuts-2

På lørdag er det Restaurant Day i Oslo. Restaurant Day er et konsept som går ut på at alle som vil kan ha sin egen restaurant/kafe for én dag. Hvordan det løses varierer. Noen setter opp en liten bod, andre selger mat fra vinduet i sitt eget hjem.

Talor Browne, dama som står bak Fryd-donutsene, er en av dem som startet karrieren under arrangementet i februar.

– I forbindelse med Restaurant Day i februar laget jeg 200 donuts på kjøkkenet mitt. Jeg forventet egentlig ikke at noen skulle komme, men i det øyeblikket jeg åpnet døra så jeg en 50-meter lang kø med mennesker som sto og ventet. Det var helt sinnsykt, men alle så utrolig takknemlige ut for å endelig få en ekte donut, har hun tidligere sagt til Urbania.

Opplevelsen ga mersmak, og nå selger Fryd donuts gjennom kafeer og restauranter i Oslo en til to ganger i måneden. Det blir utsolgt hver eneste gang. Om du vil lese hele saken om Fryd, finner du den her.

Kanskje lørdag blir starten på enda flere mateventyr? Her finner du en komplett oversikt over alle restaurantene som er åpne på lørdag. Taste my passion skal faktisk servere gratis cookies (!) – ikke verst!

Kjenner jeg gleder meg litt til lørdag allerede.

(Visited 1 180 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar