Oslotips: Brugata Landhandleri

Mat & drikke, Oslo

Solid Nykommer

De som har fulgt denne bloggen en stund, vet at jeg stadig jakter på Oslos beste brunsj. Tidligere har jeg slått fast at Grådi har byens beste brunsj. Det er fortsatt bra, men det dukker stadig opp flere spennende steder som er gode utfordrere. Et av dem er Brugata Landhandleri.

Kafé og landhandler (derav navnet), Brugata Landhandler, i ligger i Brugata 9, noen hundre meter fra trikke- og busstoppet. Lokalet er romslig, og har plass til ganske mange lunsjgjester. Jeg har vært innom to ganger, og fått bord begge gangene.

På menyen er det typiske lunsjretter som sandwicher med pålegg fra norske produsenter som Idsøe, havregrøt med spennende topping, og salater.

Har foreløpig bare testet havregrøt med brunt sukker, brunost og nøtter (den var kjempegod), og sandwich med pastrami, den var ok. Kunne gjerne vært litt saftigere brød, og en liten osteskive. Dette er riktignok bare småplukk, stedet er nyåpnet, og gjør nok små justeringer i begynnelsen.

På Brugata Landhandleri er det forholdsvis rimelig sammenlignet med andre lunsjsteder. Grøten koster 69 kroner (og porsjonen er mye større enn hos feks. Grådi), og en mettende sandwich koster litt mer. Litt over hundre kroner for en mettende lunsj med drikke er veldig ok. Servicen er også god, de ansatte er hyggelige og oppmerksomme.

På kvelden blir stedet bar, kjenner jeg må tilbake å sjekke ut stemningen og ølet.

Har du vært på Brugata Landhandleri? Del gjerne hva du syns i kommentarfeltet.

Brugata landhandleri 2

Adresse: Brugata 9

Brugata landhandleri 5
Brugata landhandleri 3
(Visited 1 766 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar