Oslo-restauranter som fortsatt har åpent for take-away

Mat & drikke, Oslo

På grunn av supergode tilbakemeldinger på dagens Facebook og Instagram-innlegg (takk for det!) om hvilke restauranter som fortsatt er åpne i Oslo, tenkte jeg å lage en sak som oppdateres daglig.

Her er noen Oslo-favoritter som fortsatt har åpent:

Katla – åpent både for å sitte ned og spise i restauranten, og take-away. Følgende retter er tilgjengelig for take-away: Lammekebab (den er digg!), masala chicken, takoyaki og kyllingvinger.

Jewel of India – en av byens beste indiske restauranter! Bestiller alltid butter chicken, chicken tikka og peshwari-nan.

Happy Foods – En skikkelig lunsjfavoritt. Her får du fargerike, gode salater, gulrotvaffel med mandelsmør, gresskarbrownie og snickerskake, for å nevne noe.

Brutus – Luksustake-away? Da er Brutus stedet. Her står blant annet andevinger og østers på menyen i tillegg til oster/skinker/bakst/lammekebab og mer. Brutus kan også sykle maten hjem til deg.

Grådi – Grådi på Tøyen har åpent for take-away, og er nå også å finne på Foodora. Menyen til Grådi består vanligvis av små deleretter, men er nå gjort om på, og inneholder flere store middagsretter i tillegg til mindre deleretter.

Kverneriet og Munchies har åpent for take-away om du skulle få lyst på burger.

Nyåpnede Sushi Bar & Wine i Posthallen har åpent for take-away. Her kan man bestille via Wolt, eller restaurantens egen app (som gir 20 prosent rabatt på bestillingen). Anbefaler varmt New Nordic-menyen, samt nigiriene.

Lofthus Samvirkelags filialer holder fortsatt åpent for take-away pizza. En gylden anledning til å teste trøffelsalami om du ikke har gjort det allerede.

Lille Tøyen Kolonial har også åpent for take-away pizza. Varianten med potet anbefales.

Lyst på kaffe og dounts? Ta turen til Talormade på Storo. Man kan også bestille fra disse via Foodora. Donuts får du kun i Oslo, men kaffe sendes til hele landet.

Bass har åpent for take-away fra tirsdag 17.03.

Silk Road har åpent for vegansk take-away, og har masse sunt og fristende på menyen.

Dersom du føler deg dårlig, er i karantene eller har vært rundt noen som har fått påvist Covid-19, benytt leveringstjenester som Wolt eller Foodora, eller få noen som er friske til å hente for deg. Vi har alle et ansvar for å være så mye hjemme og lite rundt andre som mulig.

Sist oppdatert: Onsdag 27.03

(Visited 374 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar