Oslo-restauranter som fortsatt har åpent for take-away

Mat & drikke, Oslo

På grunn av supergode tilbakemeldinger på dagens Facebook og Instagram-innlegg (takk for det!) om hvilke restauranter som fortsatt er åpne i Oslo, tenkte jeg å lage en sak som oppdateres ofte.

Her er noen Oslo-favoritter som fortsatt har åpent:

Katla – åpent for take-away innimellom, følg med for oppdatering på Instagram. Har endelig åpnet igjen! Anbefaler å booke bord.

Jewel of India – en av byens beste indiske restauranter! Bestiller alltid butter chicken, chicken tikka og peshwari-nan.

Happy Foods – En skikkelig lunsjfavoritt. Her får du fargerike, gode salater, gulrotvaffel med mandelsmør, gresskarbrownie og snickerskake, for å nevne noe.

Brutus – Har åpnet restauranten, og fortsetter med take-away. Menyen endres stadig, så her kan du trygt spise ofte.

Grådi – Grådi på Tøyen har åpent for take-away, og er nå også å finne på Foodora. Menyen til Grådi består vanligvis av små deleretter, men er nå gjort om på, og inneholder flere store middagsretter i tillegg til mindre deleretter.

Kverneriet, Illegal, Johnny Rockets og Munchies har åpent for take-away om du skulle få lyst på burger. Kverneriet har også åpnet restaurantene sine igjen.

Nyåpnede Sushi Bar & Wine i Posthallen har åpent for take-away. Her kan man bestille via restaurantens egen app (som gir 20 prosent rabatt på bestillingen). Anbefaler varmt New Nordic-menyen, samt nigiriene.

Lofthus Samvirkelags filialer holder fortsatt åpent for take-away pizza. En gylden anledning til å teste trøffelsalami om du ikke har gjort det allerede.

Lille Tøyen Kolonial har også åpent for take-away pizza. Varianten med potet anbefales.

Lyst på kaffe og dounts? Ta turen til Talormade på Storo. Man kan også bestille fra disse via Foodora. Donuts får du kun i Oslo, men kaffe sendes til hele landet.

Bass har åpent for take-away fra tirsdag 17.03. Bass har åpnet igjen, og tar bookinger fortløpende.

Silk Road har åpent for vegansk take-away, og har masse sunt og fristende på menyen.

Hrimnir Ramen – har åpent onsdag-søndag for ramen og lag-det-selv-ramen-kit. Hrimnir har også åpnet restauranten for å spise der igjen.

Dersom du føler deg dårlig, er i karantene eller har vært rundt noen som har fått påvist Covid-19, benytt leveringstjenester som Foodora, eller få noen som er friske til å hente for deg. Vi har alle et ansvar for å være så mye hjemme og lite rundt andre som mulig.

Sist oppdatert: Mandag 11.mai

(Visited 2 372 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar