Marsfavoritter

Diverse, Inspirasjon

Reklame (inneholder lenker til sponsede produkter)

Ny spalte er på plass, nemlig månedsfavoritter! Tester ukentlig ganske mye, og kommer til å dele tips til utvalgte produkter hver måned.

Her er favoritter for mars:

Donuts og kaffe fra Talormade. Kaffeboksene er bare SÅ fine, perfekt vertinnegave (eller gave til deg selv).

Den nye kolleksjonen fra Lovechild 1979 inneholder flere plagg i duse pasteller du sannsynligvis ser meg i til våren og sommeren.

I april skal jeg til California, og holder derfor en ekstra utkikk etter vin fra regionen for tiden. Har spesielt fått øynene opp for vinmakeren Martha Stoumen. Denne er skikkelig god til ost, lam og sau.

Det er viktig å ta vare på huden, og nylig var jeg hos en hudpleier (Hanne på Hud Aker Brygge) for første gang. Hanne gjennomførte Exuviance Peel 80 minutter-behandling. Denne behandlingen inkluderer dyprens med AHA peeling, hudanalyse, ansiktsmassaje og maske tilpasset hudtype. Skikkelig luksus! Har nå også fått anbefalt en del produkter fra Exuviance som jeg er i gang med å teste ut.

Alkoholfritt er så mye mer enn Solo Super (en favoritt hos meg), og jeg ønsker å smake meg gjennom det stadig økende sortimentet med gode, alkoholfrie alternativer. I drikkespaltene her fremover skal jeg prøve å inkludere enda flere alkoholfrie alternativer. Inspirasjon til gode, alkoholfrie alternativer finner du hos Leske – et nettbutikk som spesialiserer seg på alkoholfri drikke (dett er ikke reklame, bare et tips for en bra greie).

Falt pladask for denne nye, rosa kolleksjonen fra Le Creuset. Har skaffet meg jerngryten og pastatallerkener, og kommer til å lage masse gode gryter, brød og pastaretter i den fremover.

Foto:  Bielke&yang/Fotograf Tommy Andersen, Leske, produsentene

(Visited 311 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar