Høstens ønskeliste

Inspirasjon

Reklame (noen av linkene er til sponsede produkter)

Høst betyr at det er kaldt og mørkt, men også at det er sesong for å kose seg masse inne. Er i utgangspunktet ikke så glad i høst, sommeren er mer min sesong, men hjemmehygge, digge ullgensere og tøfler, smakfull konfekt, gode bøker, duftlys og mykt sengesett er med på å gjøre høstmånedene litt bedre.

Her er noen ønsker for- og tips til høsten:

Tur til København, helst så fort som mulig.

Pysj! Perfekt chilleplagg. Øverst på ønskelisten står denne fra Tekla.

Karameller fra Pärlans. De beste, rett og slett.

Høst = tørre hender. Håndkrem og håndsåpe fra Aesop hjelper på.

Når det er mørkt ute, blir det enda hyggeligere å være hjemme om man har planter og duftlys rundt seg (for eksempel fra Diptyque). Plantasjen har et godt utvalg grønne planter. Trenger du ny potte? Sjekk ut denne morsomme og fine fra Iittala. Om du er på jakt etter tidløse blomster, sjekk ut Studio Peel, som lager varige blomster av papir.

Ull er det eneste som funker når det er skikkelig kaldt. I høst kommer jeg til å bo i denne grå ullgenseren fra norske Ella&Il hos Sustainable Fashion (nettbutikk som kun fører merker som tar bærekraft på alvor). For å slippe å vaske ullen så ofte, har jeg ofte en tynn genser under. Mads Nørgaard har basisgensere i utrolig god kvalitet – har hatt flere av dem i over fem-seks år. Denne sesongen ser dere meg i denne grønne varianten.

Sist, men ikke minst, gjør behagelig og mykt sengesett soving og høsten enda litt bedre. Har akkurat skaffet med dette settet i økologisk bomull fra danske Aiayu – superdigg!

(Visited 364 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar