Høst-tips!

Diverse, Inspirasjon

Må bare innrømme at høst og vinter ikke er mine favorittårstider, men erkjenner at jeg har bedre konsentrasjon og arbeidsro om høsten fordi sola ikke frister meg til å glane på den hele tiden. Det er også et eller annet med innehygge, sjukt digg egentlig.

Uansett! Her kommer mine høstplaner og -tips:

Aktiviteter: Bade + badstu. Mye! Lese. Kino – gjerne både skumle og koselige filmer. Løpe rundt Sognsvann.

Mat hjemme. Høst = gryter og supper all mass. Her går det i store mengder hjemmelaget tomatsuppe og bolognaise. Mont d’or, charcuterie, kanelboller, kantareller, eplecrumble med hjemmelaget is til…yes please.

Mat ute. Det har dukket opp masse nye restauranter i byen, så her er det bare å komme i gang med å teste. Null Null (pasta), Melun (ost + vin), Hedone (japansk) og Punk Royale (fine dining-ish på «nattklubb»). Ellers er ostefundue tilbake på menyen hos Le Benjamin. Nektar er heller aldri feil om høsten.

Drikke. En feit chardonnay (gjerne fra Jura, til Mont d’or). Te fra Mariage Frères. Alltid Solo Super.

Klær og sånn: Ullklærne er hentet ned fra loftet. Det er faktisk på tide å investere i et par sneakers fra Salomon. Sikler generelt på alt for mye fra Aime Leon Dore, inkludert sko fra det nye samarbeidet med New Balance.

Underholdning. Gleder meg til å se Hamlet på Nationaltheatret, og Lykke til, Cathrine Frost! på Det Andre Teatret. Når det kommer til tv-serier, har jeg så langt i høst slukt The Bear (Disney+), Love IRL (Discovery+) og sesong tre av Love is Blind (Netflix), Direktøren (TV 2) og House of Hammer (Discovery+). Veldig klar for å gå løs på pizzaversjonen av Chef’s Table (og dra rett på ZZ etterpå?!). Jeg er av typen som syns skrekkfilm er litt gøy, vil derfor se Terrifier 2 (kino) og Speak no evil (hjemme). Av nye bøker som har kommet ut, gleder jeg meg til å lese De kaller meg ulven av Zeshan Shakar, Egne barn av Trude Marstein og Vi er ikke her for å ha det morsomt av Nina Lykke. 

Beauty. Om sommeren blir det mye soling, så da går det kun i solkrem og fukt, men nå skal jeg i gang med retinol igjen. Kombinerer med C-vitamin-serum for å sikre nok fukt. Når det gjelder riktig bruk av retinol og C-vitamin, støtter jeg meg på sakene til Helt Krem. Har Brukt WeDo et par år nå, og er veldig fornøyd (med både sjampobar, sjampo og balsam). Håndkrem er et must om vinteren. Mine favoritter er fra Neutrogena (billig og sykt bra, men veldig fet), Aesop (lukter godt, enkel å smøre på) og Diptyque (luksusversjonen med pumpe). Har vært nysgjerrig på Corpus Naturals en stund – syns de er syykt gode. Verdt pengene. Er alltid på jakt etter «den beste» mascaraen (Glossier sin er faktisk ganske perf, men de sender ikke til Norge) – og nå skal jeg teste denne fra Mac.

(Visited 560 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar