Fysen episode en – Martin Beyer Olsen

Fysen

Martin Beyer Olsen er ukas gjest i Fysen, og vi snakker om soloshowet hans “Analog Champagne”, periodisk faste, hvordan mat han lager hjemme, og favorittsteder i New York, San Francisco, Tokyo og Oslo. Her er Beyers beste tips til hvor du spiser i de fire byene:

New York

Diner-kulturen liker jeg veldig godt, og jeg jakter alltid etter de beste pannekakene. Hvis man er i New York er det jævlig god mat uansett hva slags mat man liker, så det er en favorittmatby.

  • Clinton St. Baking Company – pannekaker
  • Five Leaves – pannekaker
  • La Esquina – meksinkansk
  • Minetta Tavern – burger (ved siden av Comedy Cellar, som Beyer Olsen også anbefaler)
  • Sel Rose – østers
  • Fette Sau – grillmat
  • Juliette – liten perle i Williamsburg, fransk mat

San Francisco

Advarsel: “Fy fader det er dyrt der, det må man vite, tech-bransjen har tatt over byen”

  • El Farolito – meksikansk gatekjøkken
  • La Taqueria – meksikansk
  • Rose’s Cafe – frokost (pannekaker, vafler)
  • Memphis Minnie’s BBQ Joint – BBQ

Oslo

“Jeg har en tendens til å velge den asiatiske siden”

  • Hedone –  Happolati – Kanpai – Izakaya – uformelt
  • J2 – koreansk fine dining
  • Golden Chimp – dumplings på Tøyen
  • Klosteret – første fine dining i Oslo
  • Szechuan Chengdu – spør etter den røde menyen
  • Rest – fine dining

Tokyo

“Japan er et bra matland, men det har vært krevende å lære seg å like maten. Første gang jeg var der, likte jeg ikke sushi og spiste bare pommes frites på kvelden”

  • Park Hyatt Tokyo – fantastisk utsikt, mat og drikke (dette er der Scarlett Johansson og Bill Murray bor i Lost in Translation <3)
  • Clinton Street Bakery – dra hit om du får cravings på amerikanske pannekaker
  • Ivy Place – pannekaker
  • Shin-Yokohama Ramen Museum – ikke vært, men syns det høres gøy ut.
  • Tokyo er byen for “rare” matkonsepter – hundekafe/uglekafe/lamakafe/Alcatraz ER (restaurant som skal forestille en blanding av sykehus og fengsel)
(Visited 527 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar