Brekkie i New York

Reise, USA

Magnolia_Ney York
Man kan ikke dra til New York uten å spise cupcakes!

Sightseeing, god mat og avslapping er alle obligatoriske ingredienser for en vellykket ferie. Her er våre favorittsteder for en liten kaffe/mat/juice/kakepause i New York.

The Butchers Daughter

Butchers daughter Ney York
Grønn juice og kaffe på The Buthcher’s Daughter. Foto: Christina Loe Øqvist

The Butcher’s Daughter er en vegetarisk kafé og juicebar. Alle rettene er vegetariske, og de sier selv at de behandler frukt og grønnsaker som en slakter behandler kjøtt. Vi stakk bare innom for en liten drikkepause, men det er fullt mulig å bestille lunsj og middag der også.

Central Park

Central Park_New York
Foto: Christina Loe Øqvist

Om det er fint vær er det perfekt å kjøpe med seg litt godsaker og sette seg i Central Park for å se på folk og nyte omgivelsene. Vi kjøpte med oss terte med vaniljekrem og bær og makroner fra det franske bakeriet Paris Baguette.

Blomster_New York
Det blomstrer i Central Park. Foto: Christina Loe Øqvist

Fresh & Co

Fresh og co
Chiapudding med kokos og kaffe på Fresh & Co. Foto: Christina Loe Øqvist

Her er det mye sunn og noe økologisk mat. Fresh & co bruker sesongbaserte matvarer, og på menyen er det salater, sandwicher, omeletter, quinoa-bowls, chiapudding og birchermüsli.

Magnolia Bakery

Magnolia_Ney York
Et av de hotteste stedene å spise kake i New York er Magnolia bakery. Her har til og med damene i Sex and the city vært. Det er nok mange som mener dette stedet er oppskrytt, men etter å ha prøvd ulike cupcakes-steder i New York må jeg si at Magnolia Bakery er desidert best, og at det fortjener tittelen New Yorks beste cupcakes.

Cappuchino, macchiato og scones fra Crosby Coffee. Foto: Marius Rønnekleiv
Cappuchino, macchiato og scones fra Crosby Coffee. Foto: Marius Rønnekleiv

Det slår aldri feil med pause og kaffe. Det bugner av gode kaffesteder i New York. Om du er glad i kaffe bør du sjekke ut denne saken om de hotteste kaffe-stedene i New York.

(Visited 346 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar