4 spennende tv-serier du bør sjekke ut nå

TV-serier

BUCCANEER MEDIA FOR ITV MARCELLA Pictured: ANNA FRIEL as Marcella. This image is the copyright of ITV and must only be used in relation to MARCELLA.
Foto: ITV/Netflix

Det er få ting som er bedre enn å pakke seg inn i et pledd med en stor sjokoladeskål på fanget og en god serie på tven når høstmørket setter inn. Her tipser vi om 4 spennende serier som garantert får deg hektet.

Marcella (Netflix)

Et samlivsbrudd gjør at etterforsker Marcella vender tilbake til politiyrket etter 13 års pause. Da Marcella sluttet i politiet i 2003 var hun på jakt etter en seriemorder som drepte en rekke kvinner på en bestialsk måte. Når Marcella vender tilbake på jobb fortsetter hun jakten på morderen, samtidig som enda flere drap inntreffer. Marcellas personlige drama gjør at hun lider av stress- og sinneanfall som gir henne sorte hull i hukommelsen, og plutselig er hun mer innblandet enn hun bør og liker.

Broadchurch (Netflix)

11 år gamle Danny blir funnet død på stranden i den lille byen Broadchurch, hvor alle kjenner alle. Plutselig er alle mistenkt, og hemmelighetene til flere av innbyggerne kommer frem i lyset når politiet jakter på morderen. Hvem kan ha gjort det? Og kjenner man egentlig naboen så godt som man trodde?

The Night Manager (TV 2 Sumo)

Nattevakten Jonathan Pine blir rekruttert som hemmelig agent av britisk etteretning for å infiltrere miljøet til våpenhandler Richard Roper. Roper er livsfarlig, og Pine må trå varsomt for å ikke vekke mistanke, samtidig må han ta en rekke nervepirrende sjanser for å hindre Roper i å utvide våpenhandelen til flere deler av verden. Serien er litt James Bond-aktig, men heller mer mot krim-sjangeren. Flere så nok denne på TV 2 i påsken, men om du ikke er en av dem anbefaler vi at du sjekker den ut asap.

The Jinx (HBO)

«Truth is stranger than fiction», sa en gang forfatter Mark Twain, og det er virkelig denne serien et godt eksempel på. Dokumentarserien The Jinx handler om milliardæren Robert Durst, som har hatt et merkverdig liv. På 80-tallet forsvant kona til Durst sporløst, 12 år etter blir bestevenninnen hans (som tilfeldigvis er den eneste som vet noe om forsvinngen til kona) funnet død. Året etter blir naboen til milliardæren funnet død og partert i søppelposer. Er det ren tilfeldighet, eller har Durst vært involvert?

Flere serietips finner du her.

(Visited 609 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar