Vi har vært på The Juicery – igjen

Mat & drikke, Oslo

Det er bare få måneder siden det veganske juice- og smoothiestedet The Juicery åpnet dørene på Frogner. Kort tid etter åpning tok Urbania turen for å teste spesialen Classic acai-bowl, som dessverre ikke levde helt opp til forventningene. Den smakte rett og slett litt lite, og vi måtte vente lenge på servering. Det var også utsolgt for samtlige typer juice, så vi fikk ikke testet dette.

Les mer her: Urbania tester The Juicery

Noen uker etter publisering av vår artikkel ble vi invitert tilbake av gründer og daglig leder av stedet, Elin Gjelseth. Vi ble fortalt at hun hadde forbedret oppskriften etter artikkelen vår, og ønsket at vi skulle teste den nye versjonen, samt juice og smoothie som vi ikke fikk smakt på sist.

The Juicery har i sine Acai-bowls nå tilsatt litt søtning i form av Stevia. Gjelseth forklarer at flere steder bruker sirup eller honning som søtning, og at dette gjør bowlen mer smakfull, men at The Juicery ønsker å holde det så naturlig som mulig. Vi får også vite at de hele tiden jobber med å videreutvikle toppingen, og at bær og frukt som brukes i bowlen kjøpes hos en grønnsakshandler på Frogner hver morgen.

Acaibowl the juicery

Vi smaker først på Almond Acai Bowl. Basen i denne er den samme som i Classis Acai Bowl (acaibær i form av puree, jordbær, banan og kokosmelk). Tro det eller ei, men Steviaen gjør faktisk susen. Det samme gjør den ekstra toppingen. Bowlen har også en noe mørkere farge, og acai-smaken er mer fremtredende. Vi syns også at mandelsmøret på toppen gir  bowlen det lille ekstra.

Vi får også smake på Green Forest som er god, men noe mindre søt og mer en lunsj- enn frokostrett etter vår mening. Vi kunne tenke oss en liten klatt med mandelsmør også på toppen av denne, noe som skal være fullt mulig om man sier ifra i kassen.

The Juicery serverer fem ulike smoothies, vi tester bestselgeren Rocky Balboa , som inneholder cashewnøtter, dadler, vaniljepulver, banana og mandelmelk. Smoothien er smakfull, og av en eller annen grunn smaker den også litt sjokolade. Mektig, men veldig god.

Ventetiden er mye kortere denne gangen enn ved vårt første besøk. Siden sist har stedet nemlig fått flere blendere og folk på jobb. Gjelseth forteller at hun er opptatt av at alle kunder skal være fornøyd. så om noen klager på oppskriften eller ventetid, tar hun det til etteretning og forsøker å fikse det så fort som mulig.

Juice the juicery

Det er godt utvalg av juice når vi er innom, men Gjelseth forteller at det fort blir utsolgt. Vi får smake på fire forskjellige typer juice: The Hulk (agurk, selleri, spinat, sitron, ingefær og grønnkål), The Beet (appelsin, eple, rødbet og sitron), Chocolate dream (strengt talt ikke en juice, inneholder mandler, kakao, lønnesirup, havsalt, vanilje og vann) og Raja (sitron, lønnesirup, ingefær, vann og kull).

Raja er vår favoritt når vi først tør å smake på den, enkelte i redaksjonen var først litt bekymret for kullsmak. The Beet er frisk og fin, og The Hulk smaker veldig sunt – det er ingen tvil om at grønn juice er sunt, og at man får i seg en rekke gode næringsstoffer, men for fruktjuice-frelste er nok fruktjuicene et bedre alternativ enn grønnsaksjuice. Sjokolademelken er veldig god, anbefales for den som liker sjokolade og vil prøve noe nytt.

(Visited 13 903 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar