10 inspirerende Instagram-kontoer du bør følge

Inspirasjon

insta-2
Kollasje laget av skjermdumper fra diverse Instagram-profiler.

Instagram er det perfekt stedet å hente inspirasjon, det er så utrolig mange flinke mennesker der ute som deler fine bilder hver dag.

Her er noen av mine favoritter:

Anne au Chocolat (@anneauchocolat)

Det Anne ikke lager med sjokolade, går ikke an å lage med sjokolade. Inspirerende konto med en haug av tips til hvordan man kan bruke sjokolade i frokosten og desserter/kaker.

Kristin Holte (@kristinholte)

Norges beste kvinnelige crosffit-utøver Kristin Holte deler treningstips og glimt fra en travel toppidrettsutøverhverdag på sin Instagram-profil. Kristin deler treningsglede på en sunn og inspirerende måte.

Passionpassport (@passionpassport)

Om du ikke hadde reisefeber fra før, får du det garantert om du scroller gjennom feeden til denne kontoen. Her finner du inspirerende reisebilder fra steder som alt fra Lofoten til Tokyo.

Camille Charriere (@camillecharriere)

Franske Camille Charriere inspirerer med sine fine Paris-bilder og unike klesstil. Camille er også glad i å reise, og det dukker titt og stadig opp eksotiske strandbilder og tips til barer du bør besøke i for eksempel Mexico.

Gray Malin (@graymalin)

Sit back and ☀️ pictured Rio de Janiero

A photo posted by Gray Malin (@graymalin) on

De fineste og mest fargerike strandbildene finner du på kontoen til Gray Malin. Drøm deg vekk, og nyt bildene av rosa pelikaner og symmetrisk plasserte solparasoller.  

Emily Salomon (@emilysalomon)

Color-fall 🐺 #pennychiller #ootd

A photo posted by Emily Salomon (@emilysalomon) on


Den danske bloggeren Emily Salomon deler flittig hverdagsøyeblikk på sin Instagram-konto. En vanlig dag for Salomon kan like gjerne være på en strand på Bali som en regntung dag med smoothiebowl eller kaffe og kanelboller i København.

Hanna Stefansson (@hannastefansson)

Afternoon breakfast with my pretty @fannyll ☕️🍊🍳

A photo posted by Hanna Stefansson (@hannastefansson) on

Svenske Hanna Stefansson deler bilder fra sin varierte hverdag som frilanser. Hanna er glad i frokost og reiser ofte, dette gjenspeiles også på profilen hennes. Perfekt om du trenger inspirasjon til frokost-steder i utlandet, eller antrekksinspirasjon.

Julia Dávila-Lampe (@chaulafanita)

Una de las esquinas más bonitas con vistas a la Ópera la tiene el Hotel Sacher ✨👌🏼☺

A photo posted by Julia Dávila-Lampe (@chaulafanita) on

Fotografen Julia deler de fineste bildene fra hjembyen Wien.

Lou in Paris (@lou_in_paris)

Om du ikke har tenkt på Paris på en stund får du definitivt lyst til å booke en tur etter å ha vært innom denne Instagram-profilen. Her vises bilder av de koseligste bakgatene og deiligste delikatessene i Frankrikes hovedstad.

Ray Ray (@rymondtn) 

Søtere godbiter har ikke jeg sett, hvertfall! Den selvlærte Melbourne-baserte bakeren Ray Ray eksperimenterer stadig med søte bakverk, og deler resultatene på Instagram-profilen sin.

PS: Urbania deler daglig stoff på Instagram som ikke legges ut i innlegg her på bloggen. Følg oss gjerne på @urbaniamagasin

(Visited 4 500 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar