Urbania tester: The Juicery

Drikke, Frokost og lunsj, Mat og drikke, Sunn

The juicery 1

Det har lenge vært manko på steder som baserer seg på juice, smoothies og/eller acai- og smoothiebowls i Oslo. Gleden var derfor stor da vi oppdaget The Juicery på Frogner, en frokost- og lunsjbar som serverer kaldpresset juice, energikuler, acaibowls og smoothies.

Fenomenet Acai Bowl (uttales a-cai-eee) har vært populært i det store utland lenge, og blir stadig oftere å se på menyen også her i hovedstaden. En klassisk Acai Bowl består av en slags tykk smoothie laget av frosne acaibær, banan og juice. Smoothien toppes med diverse frukt, bær og hjemmelaget granola. Det finnes flere varianter av acaibowlen, og på The Juicery serveres tre varianter: En klassisk, en grønn med ananas og spinat, blant annet, og en med cashewnøttsmør.

Acai

Det er ingen tvil om at acaibowls er etterspurt i Oslo, selvom det er midt i sommerferie er det kø når vi kommer. Vi bestiller to klassiske, og setter oss ute for å vente.Vi får nemlig beskjed om at ventetiden er på omtrent 15 minutter. Etter omtrent 20-25 minutter får vi bowlsene servert, fargen er fin og toppingen dandert fint på toppen.

Skuffelsen er stor når vi forsyner oss med hver vår munnfull, det smaker nesten nemlig nesten ingenting. Acai-smaken er nesten ikke til stede i det hele tatt, ei heller jordbær- eller banansmak. Dette blir dessverre svært langt unna bowls vi har smakt tidligere. Kanskje bør det brukes mer acai, og ikke minst moden frukt? Toppingen smaker greit, gode jordbær og granola, men bananen kunne vært enda mer moden.

Det var ganske utplukket for juice da vi var på The Juicery, så vi må tilbake for å teste juice, smoothies og energikuler, i håp om at disse smaker mer.

(Visited 3 942 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar