Her får du gode pannekaker i Oslo

Mat & drikke, Oslo

Grådi

Gleden var stor da Grådi åpnet på Tøyen i januar. Her får du god mat til gode priser, servert av hyggelige ansatte. Jeg besøkte stedet uken etter åpningen i fjor, om du ønsker å lese om det kan du klikke her.

Grådi har fast lunsj- og middagsmeny med retter som serveres hver dag, samt en egen helgebrunsjmeny. På denne finner du blant annet hjemmelagde, luftige pannekaker med stivpisket rømme og nyrørte blåbær. En perfekt avslutning på et salt brunsjmåltid, eller som en liten frokost om du er glad i søtt.

Adresse: Sørligata 40

Gioia

Om du craver på franske pannekaker drar du crëperie og isbutikk Gioia, hvor du finner retten i både søte og salte varianter, med eller uten is.

Gioia er drevet av franske Pierre Espic og kona Higinia D’agrossi-Espic, som lager all iskrem selv. Utvalget varierer fra uke til uke.

Adresse: Eckersbergs gate 41

Nighthawk Diner

På Grünerløkka ligger den amerikansk-inspirerte restauranten Nighthawk Diner. Her serveres frokost- og lunsjmat hele dagen, blant annet pannekaker.

Her får du tjukke «buttermilk-pancakes» servert med enten bacon, blåbær eller sjokoladebiter. Min favoritt er blåbær, fordi den er så frisk og god. Husk å bestille smør og sirup til!

Adresse: Seilduksgata 15

(Visited 6 895 times, 2 visits today)

Legg igjen en kommentar