Tre gode brunsjsteder i New York

New York, Reise, USA

New York – et mekka for brunsjelskere

Fy søren så deilig det var å være nesten en hel uke i New York. Byen har så sinnsykt mye å by på, spesielt på matsiden.

Her er tips til tre gode brunsjsteder som absolutt er verdt en visitt om du besøker storbyen. Alle stedene serverer middag i tillegg til deilig frokost og brunsj.

PS: De fleste tar ikke bordreservasjoner, så det kan være lurt å legge besøkene til hverdager om mulig. 

Jack’s Wife Freda

Jack’s Wife Freda ligger midt i smørøyet i Soho. Maten er tradisjonell amerikansk, men inspirert av Midtøsten. Her finner du retter som porsjerte egg med halloumni, libanesisk yoghurt med mynte og honning, samt belgiske vafler med rosevann, på menyen.

Reisefølget mitt, Kine, satte også stor pris på tilbudet deres om «bottomless coffee» for knappe fire dollar. Selv var jeg stor fan av melonjuicen deres!

Stedet bærer noe preg av å være blogget og instagrammet om på x-antall steder, her fikk vi regningen slengt på bordet før vi var ferdige. Stedet er likevel verdt et besøk om du trenger en liten pause mellom shopping og sightseeing.

Adresse: 224 LAFAYETTE STREET og  50 CARMINE STREET

Five Leaves

Five Leaves ligger i trendy Williamsburg i Brooklyn. Her må du regne med lang kø om du kommer i rushtiden i helgen, vi ventet en hel time på bord. Five Leaves har en spennende brunsjmeny bestående av blant annet marokkansk eggerøre med spicy kikerter og grapefrukt bruleé.

Om du tar turen anbefaler jeg på det sterkeste at du bestiller ricotta pancakes – disse var helt sinnsykt gode, og verdt ventetiden på en time.

Adresse: 18 Bedford Avenue

The Butcher’s daughter

En av de mest spennende matopplevelsene i New York var på The Butcher’s Daughter. The Butcher’s Daughter er en plantebasert restaurant, cafe og juicebar. I løpet av en dag er det hele fire ulike menyer på restauranten, så dette er et sted du trygt kan spise flere dager uten å få lei av maten.

Om du spiser middag her, anbefales signaturretten angel hair carbonara. Dette er rett og slett en vegetarisk carbonara bestående squashpasta toppet med cashewricotta og annet digg.

Ekstra pluss for mimosa og drinker laget med ferskpresset juice.

Adresse: 19 Kenmare Street og 581 Hudson Street

(Visited 824 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar