Skjønnhetsfavoritter

Inspirasjon

Reklame (en del av produktene som omtales er sponset, så merker med reklame)

For å være helt ærlig tenkte jeg tidligere at det å etablere en hudpleierutine, særlig med flere steg enn tre, var litt stress, så brukte lenge bare Nivea-krem året rundt og solkrem om sommeren. MEN!!!! I løpet av de siste årene har jeg vært så heldig å få teste en del produkter gjennom Urbania, og må si at jeg føler flere av produktene faktisk gjør en forskjell, og da blir jo alt litt morsommere.

Hud er jo veldig individuelt, mitt utgangspunkt er «normal» hud som trenger ekstra fukt deler av året. Er også over gjennomsnittet glad i soling, og prøver å ta hensyn til det med tanke på å bruke produkter med solfaktor, god solkrem og ekstra fuktighetsgivende produkter.

SÅ her er altså mine anbefalinger basert på det:

Serum: Her bruket jeg en to ulike, Vespera Bionic Serum fra Exuviance og Lucent facial concentrate fra Aesop. Ekstra glød og fukt er to viktige stikkord her.

Rens: Begynte med dobbelrens i år – bruker først Nourishing Oil Cleanser fra Tata Harper Skincare deretter Purifying Cleansing Gel fra Exuviance.

Toner: Lenge lurte jeg på hvorfor huden var så tørr (særlig om sommeren) når jeg brukte så mye fuktighetsgivende krem. Skjønnhetsguru Maja Hattvang tipset meg om at fukt i flere steg av rutinen kunne funke, og jammen var det bare en fuktighetsgivende toner som skulle til. Supple Preparation Unscented Toner fra det koreanske hudpleiemerket Klairs anbefales på det sterkeste. God pris også.

Dagkrem: Her byttes det stadig på, men Sheer Refining Fluid med solfaktor 40 fra Exuviance og Bioderma Sensibio Light er to trofaste følgesvenner.

Nattkrem: En god nattkrem med mye fukt er alfa omega om sommeren. Tre favoritter er Goodnight Glow™ Retin-ALT Sleeping Creme fra Ole Henriksen, Greek Yoghurt Sleeping Facial fra Korres og Overnight Transformation Complex fra Exuviance.

Masker: To ganger i uka bruker jeg Glycolic Polish etterfulgt fra Purifying Clay Masque (begge fra Exuviance). Liker også nattmasken Sublime Replenishing Night Masque fra Aesop, som er rik på vitamin b, c, e og f. Smøres på om kvelden og vaskes av morgenen etter. Et skikkelig must om sommeren, gir masse fukt (perfekt om du, som meg, elsker å være i sola).

Solkrem: Det går MYE solkrem i løpet av sesongen. Nå om dagen bruker jeg faktor 30 og 50 fra henholdsvis Bioderma og Avene.

Hårprodukter: Akkurat nå er favorittmerket weDo, et vegansk og litt grønnere merke som har gode produkter pakket i miljøvennlig emballasje som kan gjenvinnes. Anbefaler særlig sjampobaren. Liker også produktene til Sebastian Professional.

Ekstra: Noen must i tillegg til det som allerede er nevnt, er syrepadsene til Exuviance, neglbalsamen og leppepomaden til Nykr, håndkrem og håndsåpe fra Aesop og Kiehl’s, parfyme fra Escentric Molecules og Le Labo, dusjgele fra Korres og Bioderma og bodylotion fra Weleda.

Negler: Neglene fikser jeg fast hos Kolors Nail Studio på Ullern hver tredje/fjerde uke. Skikkelig hyggelige folk, gode produkter som ikke skader neglene og god kvalitet <3

For flere skjønnhetstips anbefaler jeg dere å sjekke ut Kabinettet og Helt Krem – de er virkelig helt rå på analyse, inspirasjon og anbefalinger.

(Visited 508 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar