Pulsatio (Oslo)

Inspirasjon, Oslo

Min venn Lill  (@lillseneats) og jeg har lenge hatt et ønske om å skape flere møteplasser for folk som er interessert i digg mat, vin og musikk – derfor har vi utviklet konseptet «Pulsatio», som betyr hjertebank på latin.

Målet er at alle som kommer på et Pulsatio-event skal få litt høyere puls fordi man smakte noe godt, hørte en fin låt eller snakket med noen spennende mennesker (og kanskje møtte en ny venn?!).

Digg mat – vin – musikk og stemning blir det alltid, og hvor det er/hvem som spiller/hvilken vinimportør vi samarbeider med, vil variere fra gang til gang. 

Første event blir på Sushibar+Wine 30/04 fra kl. 18.00. Til dette har kuratert en vinliste sammen med Naturvinforbundet og Non Dos – så det blir flere toppviner på glass. DJ Fredfades spiller fra kl. 19.30. Før/etter blir det bår hjemmesnekrede spilleliste. 

Forhåndsbookingen er dessverre full, men det er masse plass på drop-in (både stå- og sitteplasser), så ta gjerne turen. Restauranten vil fungere som en bar akkurat denne kvelden, og ha ekstra kapasitet, så det er rigget for stinn brakke. 

For oppdateringer om de neste eventene (det blir et i mai og et i juli) – følg med på Instagram-profilen vår. 

(Visited 277 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar