Oslotips: Oslo Handwerk Botaniske

Mat & drikke, Oslo

Jakten på Oslos beste brunsj

Jeg har gitt meg selv en oppgave, nemlig å finne Oslos beste brunsj. Er for så vidt også på jakt etter «verdens beste brunsj», men den oppgaven er litt større og tar litt flere år å løse enn den første.

Oslo Handwerk Botaniske har lenge stått på listen over steder som bør besøkes. Har tidligere besøkt filialene deres på Sagene (som dessverre er lagt ned nå) og Vulkan. Det er kun på Handwerk Botaniske man kan få kjøpt brunsjretter, Vulkan-filialen er mer et utsalgssted for bakevarer, sandwicher og juice.

Handwerk Botaniske ligger veldig idyllisk til i Gamle Tøyen hovedgård, midt i botanisk hage. Kafeen er åpen hele året, og i sommerhalvåret er det også uteservering. Kafeen er åpen alle dager 10-17, på torsdager er det åpent helt til 19 i forbindelse med torsdagsmiddag, et spennende konsept.

Brød og boller er det ingen tvil om at Handwerk kan, så jeg bestemte meg for å teste en brunsjtallerken med egg, brød, pålegg, appelsin og yoghurt med granola. Alt smakte godt, særlig yoghurten, men det hadde vært supert med bittelitt mer pålegg.

Når det er sagt liker jeg konseptet med at man får litt av hvert, perfekt for folk som ikke liker å velge bare en rett.

Jeg kommer definitivt tilbake til Handwerk Botaniske for å teste flere av brunsjrettene, samt torsdagsmiddag og et glass naturvin.

Hva er ditt favoritt-brunsjsted i Oslo? Del gjerne i kommentarfeltet.

Handwerk 1

Adresse:

Sarsgate 1

(Visited 2 448 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar