Oslotips: Breddos Tacos

Mat & drikke, Oslo

Oslo har fått et nytt tacosted – Breddos Tacos! Gode restauranter som serverer meksikansk-inspirert mat har lenge vært mangelvare i Oslo, nesten litt rart når man tenker på nordmenns fascinasjon og forkjærlighet for taco. MEN – nå har vi altså fått Breddos.

Mannen bak Breddos Tacos, Nud Duhidas Breddos, har de siste årene kjørt pop-up-konsepter på steder som Lasarett, Eff Eff og GurkenGurkenGurkenGurken. Gjestespillene har fort blitt fullbooket, og mange (meg inkludert) har nok ønsket at han startet et eget, permanent sted. Nå har det endelig skjedd, og du finner Breddos Tacos i Mathallen på Vulkan.

Breddos Tacos har åpent tirsdag-søndag fra 11. Menyen består av noen forretter/snacks som oliven, mandler, guacamole og fire-fem ulike tacovarianter som baseres på råvarer kjøkkenet har fått tak i. Her endres menyen ofte, med andre ord. Saftige, gode tortillas bakes daglig og toppes med gode greier som for eksempel braissert oksehale og konfitert svinekjøtt. Topp gjerne med dagens salsa, porsjonen er litt liten, men laget med gode ingredienser og kjærlighet. På drikkekartet er det mye godt, for eksempel Kyst 01 fra Villbrygg, cider fra Solhøi og flere spennende øl.

Også verdt en titt når du er innom, er Hei Kiosk – en samling unike interiørting fra Mexico og Europa som kan kjøpes med hjem.

Adresse: Vulkan 5

Breddos Tacos 3
Breddos Tacos 2
Breddos Tacos 1

Foto: Nud_

(Visited 1 777 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar