Selvom mange restauranter dessverre har måttet holde stengt i 2021, er det også flere som har tatt sjansen og åpnet nye steder. Her er noen av dem:
De mi terra
De Mi Terra selger hjemmelagde, argentinske empanadas gjennom Instagram. Bestill gjennom direktemelding, og plukk opp hjemme hos kokkene ved Aker Brygge.
Bestilte en boks med litt diverse, og alle var supergode.
Noe sier meg at disse blir å få kjøpt flere steder i Oslo innen kort tid, men enn så lenge selges de altså kun via Instagram.
Farine
Nabolagsbakeri/spiseri på Kampen. Selger blant annet brød, boller, kaffe, fyrstekake, cookies og dagens middag.
Farine holder åpent onsdag-søndag. Akkurat nå er det kun take-away, men etter hvert vil det være mulig å spise i lokalet også.
Adresse: Normannsgata 44
Masala Politics
I januar åpnet Masala Politics like over cocktailbaren Svanen midt i Karl Johans gate.
På menyen finner man retter fra alle Indias hjørner – nord, sør, øst og vest. Har foreløpig bare smakt noen av rettene på menyen (som er stooor), men foreløpige favoritter er Beef Eggplant Uttapam og Butter Chicken. Må snart tilbake for å smake på mer!
Ekstra pluss for kult og stemningsfullt lokale, og god vibe + musikk.
Adresse: Karl Johans gt. 13
Løkka Deli
Mannen bak Breddos Tacos, Nud Dudhia, har gitt Oslo et nytt, etterlengtet sandwichsted – nemlig Løkka Deli i Thorvald Meyers Gate!
Her får du byens beste sandwicher, kombucha (etter hvert også øl/vin), kaffe fra Tim ++.
Adresse: Olaf Ryes plass 3
Kanpai Sushi x Izakaya
Japansk-inspirert Izakaya på Bislett. Menyen består av flere småretter, sushi og en egen grillmeny.
Har testet det meste på menyen (utenom sushi), og foreløpige favoritter er gyoza, soba carbonara og flere av grillrettene. Må tilbake for å teste sushien.
Adresse: Parkveien 1b
Nimbu
Familiedrevet, indisk fine-dining som åpnet dørene i Oslobukta i februar.
Her finner du blant annet nanbrød med trøffel og blåmuggost på menyen, verdt å teste! Kulfien er også et must til dessert.