Maifavoritter

Inspirasjon

Reklame – inneholder lenker til noen sponsede produkter

Nattmaske fra Aesop – Er stor fan av Aesop, og har brukt håndsåpen og håndkremen deres i en årrekke. Siden i fjor har jeg også testet flere av hudpleieproduktene deres, og syns de er skikkelig gode! Nylig lanserte Aesop «Sublime Replishing Night Masque» – en lett gelkrem med generøse mengder vitamin B, C, E og F. Masken smøres på i et tykt lag på kvelden, og vaskes av morgenen etter. Et fint tillegg til hudpleierutinen når man trenger litt ekstra fukt.

Gryte fra Le Creuset – Det har blitt mye matlaging i det siste, og denne gryten fra Le Creuset kan virkelig brukes til alt! Har foreløpig bakt brød, laget bolognaise, pulled pork, sjokoladekake og diverse supper i den, for å nevne noe. Gryten er enkel å gjøre ren, og livsstilsgaranti, hvilket gjør den verdt investeringen.

Sneakers fra New Balance – Sneakers er mitt foretrukte skovalg til alt, og etter flere år med Adidas og Nike tenkte jeg det var på tide å investere i et par fra New Balance. Er kjempefornøyd så langt, disse tåler mange timer med tråkking.

Toner fra Klairs – Om sommeren er det mange som trenger ekstra fukt. I stedet for å bytte ut hele hudpleierutinen, kan det holde å legge til eller bytte ut et par produkter. Klairs er et spennende merke med flere gode produkter, og deres fuktighetsgivende toner har blitt en fast del av min hudpleierutine nå i vår- og sommermånedene. Fikk tips om denne fra Maja Hattvang, som er en liten ekspert på hudpleie. Hun lanserte nylig Cabinet, er nytt, norsk skjønnhetsmagasin. Anbefaler alle som er opptatt av hudpleie å sjekke det ut.

Blomster – Planter og blomster pynter alltid opp, og gjennom de siste månedene har det vært ekstra viktig å ha det hyggelig hjemme. Er du på jakt etter unike buketter, anbefales det å sjekke ut blomsterbutikker som Sagene Blomster og Blomsterhagen på Abildsø (bildet).

Take-away – På grunn av situasjonen har det blitt en del take-away siste månedene. En favoritt har vært Einer, som har solgt brunsjkurver med nybakt surdeigsbrød og hjemmelaget pålegg.

Skjorte fra Skall Studio – Har den siste tiden virkelig fått øynene opp for det danske merket Skall Studio, som designer tidløse klær i duse farger etter bærekraftige prinsipper. Har foreløpig anskaffet Ida-skjorten, som kommer til å bli brukt veldig flittig i sommer.

(Visited 405 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar