Her spiser du pizza i Oslo

Oslo

Åpent Bakeri
Pizzaen med hvit bunn, sopp, trøffelsalami og fersk trøffel er vel kanskje byens beste?  Åpent Bakeri har akkurat åpnet filial på Alexander Kiellands plass også – jippi!

Villa Paradiso
Villa er en sikker vinner, her serveres forretter og desserter (den hjemmelagde tiramisuen er obligatorisk om du stikker innom) i tillegg til pizza. Parmapizzaen er en sikker vinner. Villa er nå også å finne på Solli plass i tillegg til på Grünerløkka, og menyen på de to stedene varierer noe.

Pizza da Mimmo
I et kjellerlokale på Frogner ligger Pizza da Mimmo. På menyen står pizza med både tomat- og creme fraiche-basert bunn. Perfekt sted for en date.

Hell’s Kitchen
På Youngstorget ligger Hell’s Kitchen, som visstnok serverer byens beste vegetarpizza med med bakte grønnsaker og mye ost. Passer for en helaften med venner, godt utvalg av øl og drinker.

Pizza Pancetta
Pizza pancetta er raske og effektive, og serverer god pizza. Pizza Pancettas meny er todelt med «vanlig», italiensk pizza og gourmetpizza. Om du er i humør for å prøve noe nytt er nummer 29 og 32 å anbefale.

(Visited 1 708 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar