Her spiser du frokost i Los Angeles

Los Angeles, Reise, USA

En god start på dagen

Det er vanskelig å velge hvilket måltid som er dagens beste, men frokost har alltid vært en liten favoritt hos meg. God tid og påfyll av energi om morgenen er superviktig for at det skal bli en god dag.

Frokost på ferie er ekstra deilig, da har man masse tid til å spise og prate. En god frokostbuffet er aldri å forakte, men det er gjerne litt ekstra spennende å gå på kafé for å observere de lokale.

Skal du til Los Angeles? Da bør du sjekke ut et av disse frokost-stedene:

Great White 

Great White er en koselig nabolagskafe med flere bord ute og inne. Om du kaprer et bord ute sitter du perfekt plassert i solveggen. Blir det for varmt er det bare å gå et par kvartaler ned til Venice Beach for å bade. Utvalget på menyen til Great White er bredt, her finner du avocadotoast, salte bowls, flere salater og frokostburritoer. Spesialiteter som islatte, chai latte og matcha latte finner du selvsagt også på menyen. Jeg gikk selvsagt for blå smoothiebowl og flat white.

Rett ovenfor Great White ligger legendariske Eggslut, om du er klar for en litt mer eggete frokost.

Adresse: 1604 Pacific Ave, Venice

Sqirl 

Superhipt frokost/lunsj-sted, så forvent kø. Anbefaler absolutt å  gå for spesialitetene. Vi safet med avocadotoast, grøt og brioche med ricotta og syltetøy, men angret raskt da vi så de superdigge salatene som ble båret ut fra kjøkkenet.

Sqirl er perfekt om du ønsker et litt sunnere måltid. Her er det mye lokale folk, hvilket er et stort pluss om du ønsker å se noe annet enn de typiske turistplassene.

Adresse: 720 N Virgil Ave #4

Backyard Bowls 

Om du liker å starte dagen sunt med smoothiebowl eller grøt, er Backyard Bowls et must. Gå for en açaí-basert bowl og få en god kopp kaffe til på Blue Bottle Coffee som ligger ved siden av.

Adresse: Flere filialer, se oversikt her

The Butcher’s Daughter

The Butcher’s Daughter er en plantebasert restaurant, cafe og juicebar. I løpet av en dag er det hele fire ulike menyer på restauranten, så dette er et sted du trygt kan spise flere dager uten å få lei av maten. Stedet er populært, så forvent kø.

Adresse: 1205 Abbot Kinnet blvd. Venice, CA – 90291

Square One Dining

Rett ovenfor Scientologi-kirken (som er en severdighet i seg selv) ligger frokost/brunsjsteder Square One Dining. Jeg drømmer fortsatt om å sitte i bakgården og spise pannekakene deres med smør og lønnesirup.

Adresse: 4854 Fountain Ave, Los Angeles, CA 90029

great white 4
great white 3
Sqirl 1
backyard bowls
great white 2
(Visited 956 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar