Geist Oslo – nytt byrå med Julies Matblogg og Maja Hattvang

Oslo

Nytt byrå

Her på Urbania finner man stort sett saker om mat, drikke, Oslo-tips og reise – men dette innlegget handler om noe helt annet. Gründerskap og det å drive noe eget har alltid vært noe som har interessert meg. Det er derfor en glede å fortelle at jeg har startet Geist Oslo sammen med to andre, kule damer.

Geist Oslo er et splitter nytt, lite influencerbyrå bestående av Maja Hattvang, Julies Matblogg og meg. Byrået er ledet av undertegnede, så kort og enkelt fortalt er jeg altså en slags agent for Maja og Julie. Så langt har vi jobbet med kunder som Iittala, Fiskars, Kolonihagen, Skincity og KitchenAid. Ingen kundesamarbeid er like, og det er nettopp dét som gjør det hele så spennende. 

Julie og Maja er, spør du meg, noen av de beste influencerne i landet med høy kvalitet på både tekst og bilder. Begge har gitt ut bøker på noen av Norges største forlag, og har vært i mediene for gründerskap en rekke ganger. Julie drev i flere år et cateringfirma ved siden av bloggen, og jobber i dag som frilanser ved siden av å drive Julies Matblogg. Maja jobber i markedsavdelingen til Cappelen Damm og driver bloggen Maja Hattvang. Urbania Magasin drives av meg ved siden av kommunikasjonsjobb i Orkla. 

Om du er nysgjerrig på oss, kan du besøke nettsiden vår eller følge oss på Instagram.

(Visited 1 403 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar