Få hotellfølelsen hjemme med sengetøy fra Abate

Diverse, Inspirasjon, Interiør

Reklame Abate 

Noe av det beste med å reise og bo på hotell, er mykt og rent sengetøy. Nå som mulighetene for reising er begrenset, kan man heller prøve å gjenskape den gode hotellfølelsen hjemme.

Som en som er over gjennomsnitt opptatt av sengetøy, ble jeg skikkelig glad for å oppdage Abate. Abate er et norsk merke utviklet av pilotene Leo og Kristian, som er vant til å reise verden rundt og bo hyppig på hotell. God søvn på reise er viktig, og pilotene mener sengetøy påvirker søvnopplevelsen.

Abates sengetøy er laget av egyptisk bomull, og produseres på en familiedrevet fabrikk i Guimarães-distriktet nord i Portugal. Produksjonen har flere sertifiseringer, og Leo og Kristoffer følger den tett for å sikre gode vilkår for arbeiderne samt at kvaliteten er som den skal.

Sengesettene finnes i fire farger, jeg har settet i beige – superdelikat og perfekt til våren. Det første settet blir garantert ikke det siste, dette er med hånden på hjertet det kanskje mykeste og mest behagelige segesettet jeg har testet. Vel verdt pengene!

Abate 10
Abate 2
Abate 15

Foto: Abate og Elisabeth Heier

(Visited 1 246 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar