En natt på The Thief hotell i Oslo

Hoteller, Mat & drikke, Oslo

Luksusdøgn på Tjuvholmen

Sponset opphold

I desember var jeg så heldig å få gjeste The Thief hotell på Tjuholmen for andre gang. Er stor fan av The Thief, og syns alltid det er stas å bo der. Hotellet har stort fokus på kult design og fin kunst, og bare det å gå på oppdagelsesferd for å se på kunst i de ulike etasjene, er moro.

Som gjest på The Thief har man tilgang til spa og Astrup Fearnley-museet, mer om det finner du litt lenger ned i saken.

Vi gjorde oppholdet på The Thief til en liten staycation, og spiste på favorittrestauranten Le Benjamin på kvelden. Le Benjamin ligger på Grünerløkka, men det er tross alt bare en liten trikketur, eller litt lenger gåtur, unna.

Om man vil spise middag på hotellet er dette også fullt mulig. Tidligere hadde The Thief to restauranter, Fru K og Thief Foodbar, men Fru K ble lagt ned i høst for å fokusere kun på én restaurant, og løfte kvaliteten på denne. Thief Foodbar er på taket til hotellet i sommermånedene, men har samme matkonsept hele året.

The Thief Bar, som ligger i første etasje ved lobbyen, er verdt et besøk enten du bor på hotellet eller ikke. Her får du lekre, sesongbaserte cocktails. Prisnivået er høyere enn på en vanlig bar, men det er fordi cocktailsene skal være en kulinarisk opplevelse.

Selv om vi ikke spiste middag på hotellet, forsynte vi oss selvsagt rikelig av frokostbuffeten. Her er det masse frukt og grønt, yoghurt med musli, brød fra Handwerk (stort pluss for det), croissanter, eggeretter og mye annet. Da jeg var ferdig med å spise, så jeg at det var mulig å bestille eggs benedict og andre frokostretter. Må definitivt testes neste gang!

thief 12
thief 15
the thief frokost
thief mat

Astrup Fearnley

Alle gjester på The Thief får gratis inngang på nabomuseet Astrup Fearnley. Gjennom de siste årene har jeg sett flere utstillinger her, bildene under er fra utstillingene til henholdsvis Haruki Murakami og Mathias Faldbakken.

På Astrup Fearnley er det alltid en eller flere aktuelle kunstnere som stiller ut, men museet har også en samling verk som er der permanent.

Museumskafeen Vingen er stilfull og koselig, her er det hyggelig å ta en kopp kaffe eller et glass vin før eller etter utstilling mens man nyter utsikten over Oslofjorden.

Åpningstider

Tirsdag, onsdag, fredag: 12-17

Torsdag: 12-19

Lørdag, søndag: 11-17

Mandag stengt

astrup fearnley 3
SONY DSC

Gjør oppmerksom på at oppholdet ble sponset av The Thief, men jeg har ikke mottatt penger for å skrive innlegget. Det er heller ikke lagt noen føringer på innholdet.

(Visited 1 553 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar