Blokhus Strandhotell

Danmark, Hoteller

Gourmetopphold ved sjøen

Sponset opphold

Blokhus er en koselig, liten by som ligger omtrent en time fra Hirtshals. Vi besøkte stedet i sommer som et siste stopp på en ukes roadtrip i Danmark, les om hele turen her.

Blokhus er nokså tettpakket med hoteller og restauranter, flere veldig barnevennlige, men strandområdet er superfint og stort. Strandhotellet ligger litt for seg selv, og er best egnet for voksne på ferie uten barn.

Strandhotellet Blokhus åpnet dørene sommeren 2017, alt er derfor splitter nytt. Vi gjestet hotellet for et gourmetopphold, og ble absolutt ikke skuffet. Stort rom med badekar, balkong, myk seng og egen kaffemaskin gjorde at det fristet å tilbringe tid på rommet.

Hotellet har en egen restaurant som serverer dansk gorumet. Vi testet dagens fire-retters med vinmeny, anbefales!

Jeg er veldig glad i frokost, og buffeten med økologiske og hjemmelagde produkter leverte. I tillegg til en liten buffet med yoghurt og musli, brød, juicer, croissanter og «snegler», kunne man bestille eggs benedict eller andre eggretter fra en egen meny. Yum!

Lengter tilbake til sommer og sol når jeg ser gjennom disse bildene, men gleder meg også over at det bare er litt over tre uker til jul. Elsker jula!

Blokhus 11
Blokhus 9
Blokhus 13
Blokhus 14
Blokhus 16
Blokhus 17
blokhus 30
Blokhus 19
Blokhus 21
(Visited 387 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar