24 timer på WonderInn – speilglasshytter til leie like utenfor Oslo

Norge, Reise

Reklame – sponset opphold

Mange har nok lagt merke til de fine speilglasshyttene som dukker opp i Instagram-feeden med jevne mellomrom, det har hvertfall vi! Det er kjæresteparet Jeremy og Erle som står bak konseptet WonderInn, og sammen både selger og leier de ut speilglasshytter.

I skrivende stund leier Erle og Jeremy ut tre hytter. En ligger i Fjerdingby (kun 25 minutter fra Oslo), og to ved Huser Gård i Fenstad (rundt 50 minutter fra Oslo). Hytta som ligger i Fjerdingby, har sengeplass til to, et lite kjøkken, bad og uteområde med badestamp. Hytta ligger nære sjøen, og har superfin utsikt.

Hyttene i Fenstad (Boho og Kønn), har sengeplass til henholdsvis to og fire, uteplass med bord og stoler, badestamp, og felles dusj og toalett i en låve rett ved siden av.

Vi booket oss inn på Kønn tidlig i september for et døgn med avslapning og god mat og drikke. Hytta huser totalt fire stykker. Vi var tre og da føltes egentlig hytta full, men to voksne og to barn bør også gå fint.

Inne på låven med toalett- og dusjanlegg, er det også felles kjøkken som kan benyttes om man ønsker å lage mat. Vi hadde med oss mat fra Billie’s Kitchen (snacks i form av asiatisk laksetartar, guacamole, skagensalat, samt boeuf bourgignon og potetstappe) og brukte bare kjøkkenet til å varme opp hovedretten. Hver av hyttene disponerer kjøleskap, hvor frokosten står klar ved ankomst, så den er det bare å hente på morgenen når man våkner.

Hva finner man på når man overnatter på glasshytte? Går tur i nærområdet, bader i stampen, spiller spill, fyrer opp bål, nyter selskapet av hunder og høner, hører på musikk fra Sonos Move, og slapper av med en god bok, for eksempel. WonderInn passer fint om man ønsker en liten get-away like utenfor Oslo – her kommer du tett på naturen i trygge omgivelser.

R1-09624-036A
Wonderinn7
Wonderinn8
Wonderinn3
Wonderinn10
Wonderinn4
Wonderinn11
Wonderinn14
R1-09624-035A
(Visited 1 108 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar