1 Hotel Brooklyn Bridge

New York, USA

En grønn oase i Brooklyn

Økologisk, dyrevennlig og trendy. 1 Hotel Brooklyn Bridge har alt man kan ønske seg av et hotell; fine rom, bad med marmor, treningssenter, takterasse med bar, kafè mer ferske bakevarer, koselig grøntområde, og gratis, fersk frukt i lobbyen, for å nevne noe.

Hotellet har faktisk også en egen Tesla tilgjengelig hele dagen. Gjester kan disponere bilen (med sjåfør) og bli kjørt inntil fem kilometer fra hotellet. Helt genialt!

I tillegg til mange spennende fasiliteter har hotellet en helt super beliggenhet, det er kort vei til både sentrum og flere spennende bydeler i Brooklyn. Det er også bygget en liten gangvei over bakken fra hotellet til Brooklyn Heights, anbefaler virkelig å spasere over denne og virkelig nyte den grønne naturen og flotte utsikten.

ADRESSE: 66 FURMAN STREET

Utsikt

På 1 Hotel Brooklyn Bridge er det totalt 194 rom, 28 suiter, og en master suite. Når du booker kan du velge om du vil ha utsikt mot Dumbo (som på bildet over), eller Brooklyn Bridge (som på bildet under).

Vi hadde utsikt mot Dumbo, men neste gang tror jeg at valget fallet på Brooklyn Bridge. Det kan dessverre føre til at enda mer dyrebar New York-tid tilbringes på hotellet, men man trenger kanskje ikke sove så mye når byen man besøker aldri sover?

PS: Bildene er lånt fra 1 Hotels med tillatelse. 

(Visited 803 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar