Surf Saloon

Europa, Halland, Reise, Sverige

Et lite stykke Hawaii i Sverige

I Varberg i Sverige ligger fantastiske Surf Saloon. Surf Saloon er en kafe/surfeshop som ligger like ved stranden i Apelviken. Her kan du spise lunsj i fargerike omgivelser, ta en øl i solen eller skate på skaterampen i hagen.

Surf Saloon er inspirert av kulturen på Hawaii, og man får virkelig følelsen av å være i utlandet når man er her. Ferske ananas på alle utebordene, fargerike puter, surfebrett på veggene og flamingo-tapet på toalettet er med på å skape en helt særegen atmosfære.

Matmenyen er liten, men solid. Her finner du retter som pizza, salater, pannekaker og snacks. Kjøkkensjefen lover også at hjemmelagde kaker kommer på menyen så snart høysesongen er i gang. Surf Saloon  har også en rekke lokale juicer og limonader, samt masse «surfeøl», på menyen.

I tillegg til kafeen er det en egen bar ute dersom du bare ønsker å ta noe raskt å drikke. Utebaren er prydet med surfebrett og skilt merket med Big Wave – Hawaiis egne ølbryggeri.

I høysesong er nok hovedklientellet på Surf Saloon surfere som besøker Apelviken, men stedet er åpent for alle, og lunsj kan anbefales på det varmeste for ikke-surfere også.

Yoga, surf og frokost

Surf Saloon er for øyeblikket åpent lørdager og søndager, men fra og med 26.juni er det åpent hver dag.

I høysesongen arrangerer Surf Saloon yoga for nybegynnere på tirsdager og fredager klokken 08.00 – 08.45. Disse dagene serveres frokost i tidsrommet 09.00-11.00.

Mandag, tirsdag og torsdag er det surfefrokost i samme tidsrom.

Frokosten er laget av lokale råvarer, og kafeen byr blant annet på ferske bær fra Varberg og husets hjemmelagde müsli.

PS: Surf Saloon tar ikke bordreservasjoner, men har en del plasser både inne og ute.

Adresse: Tångkörarvägen 17, Apelviken, 432 54 Varberg

Gjør oppmerksom på at turen til Sverige ble arrangert av Visit Sweden, men besøket til Surf Saloon ble gjort etter forespørsel fra de som var med.

(Visited 1 258 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar