Alkolholfri drikke til jul og nyttår

Alkoholfritt, Drikke, Mat og drikke

Ingefærøl. Går til så å si alt av mat. Mine favoritter er fra Fever Tree, Thomas Henry og Luscombe.

Villbrygg Eng: Perlende, alkoholfri drikk med noter av sort te, tørket frukt, blomster, vanilje og sitrus. Produseres i Norge.

Villbrygg Skog: Passer veldig godt om du ønsker noe som er alkoholfritt, men ikke brus og/eller noe søtt. Skog er laget av blant annet granskudd, sitrongress, ryllik og bjørkeblader. Smaker sitrus, kvae, fiken.

ALT Sparkling Chardonnay: Alkoholfri hvitvin laget med 100% Chardonnay-druer. Frisk syrlighet, og smaker av grønne epler, sitrus og hvite blomster.

Sparkling Apple- Pear Williams: Alkoholfri cider bestående av eplejuice (69%), avalkoholisert vin (30%), pærejuice, pærearoma og kullsyre. God smak av både eple og pære, den avalkoholiserte vinen gir en ekstra liten touch som gjør at denne skiller seg fra en ren eplecider. Selges på polet.

Copenhagen Sparkling Tea: Supert alkoholfritt alternativ. Økologisk, musserende drikk basert på hele 13 ulike te-typer. Smaker av jasmin, kamomille og hvit te – nam!

Edru Harding: Sprudlende, alkoholfri cider fra Hardanger.

Julebrus fra Grimstad brusfabrikk: Er stor fan av produktene til Grimstad brusfabrikk, som hvert år lanserer en utradisjonell og smakfull julebrus. Årts brus smaker solbær, stjerneanis, appelsinzest og ingefær.

Fruktsmekk fra Safteriet: Jeg er en sucker for kirsebær, og denne brusen (med kirsebær + bringebær) er den beste jeg har funnet på markedet så langt. Litt pricey (60-ish for 0,33), men verdt det.

Ambijus: Musserende, alkoholfrie bobler. Produktet er inspirert av nordisk natur og turer i skogen, og smaker som et herlig sammensurium av fermentert eple, granbær, hylleblomst, einebær og eik. Drikker denne igjen og igjen. Veldig digg til pinnekjøtt.

Plommegløgg fra Skott Gård: Jeg er skikkelig glad i gløgg, og er SÅ glad det dukker opp stadig nye og fruktbaserte gløggvarianter på markedet. Favoritten er plommegløggen til Skott Gård, virkelig helt nydelig. Perfekt som den er, men det er heller ikke feil med en liiiten skvett rom i heller.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

(Visited 491 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar