Tre take away-favoritter i Oslo

ANNONSE

Take-away du slipper å hente

Du har garantert lagt merke til de rosakledde foodora-syklistene som er blitt et fast innslag i bybildet. Om du lurer på hva de gjør for noe, er svaret at de leverer mat fra flere av Oslos mest populære restauranter rett hjem på døra di. 

Leveringstjenesten foodora er et godt alternativ til frossenpizzaen det er så altfor enkelt å ende opp med de dagene hvor kjøleskapet er tomt, og man kanskje ikke er helt i form, eller rett og slett er for lat til å lage middag.

Foodora samarbeider med mange restauranter, her kan man finne alt fra et sunt og lett måltid til en burger for å kurere hangoveren. Foodora leverer også overtidsmat på kontoret eller til en piknik i parken om man ønsker det. 

Foodora 3
Foodora 2

Slik funker det

Det er veldig enkelt og oversiktlig å bestille mat hos foodora. Du går inn på nettsiden, velger hvilken restaurant du vil bestille fra, og velger hva du vil bestille fra restaurantens meny. Jo mer mat du bestiller, dess rimeligere blir leveringskostnadene.

Når du har bestilt og betalt, mottar du en mail med link til en side der du kan følge din syklist. Siden oppdateres kontinuerlig helt til maten er levert. Med den nye pick-up funksjonen kan du også hente maten selv i enkelte restauranter.

Sist vi spiste foodora bestilte vi fra Kamai i 19-tiden og fikk beskjed om at levering kom til å ta omtrent 35 minutter. Nøyaktig 36 minutter senere satte vi oss fornøyde ned for å spiste varm mat fra Kamai.

SONY DSC

Tre Foodora-favoritter

Foodora finnes i Oslo, Bergen og Stavanger. I Oslo har de ganske mange restauranter å velge mellom, og det kan være vanskelig å bestemme hvor man skal bestille fra. Her er tre trygge valg for god take away:

Kamai 2

Kamai


Permanent stengt

På Kamai får du deilig sushi og bao (steambuns med deilig fyll). Kyllingen og vegetarvarianten er favoritter. Alle baos serveres med kamai-fries, disse er laget på hvete og ikke potet.

På sushimenyen finner man klassikere som laksesashimi og spicy maki, men også morsomme varianter som Marco style (tempura aspargesmaki toppet med laksefilet og wasabirogn) og Løkka spesial (fritert hel maki med scampi, toppet med pulled pork). Edamame-bønnene er også veldig gode, for en femtilapp får du en stor porsjon som fint kan deles av to stykker.

MUNCHIES


Munchies er et av mine favorittburgersteder i Oslo. Prøv månedens burger eller klassikeren Munchies-burger med karamelisert løk, bacon og blåmuggostdressing. Nam!

På Munchies er det forholdsvis billig, her kan du får burger og fries til rundt 150 kroner. Pluss for muligheten til å velge søtpotetfries og digge dippsauser.

SONY DSC
Tandoori Hut

Tandoori Hut


På Tandoori Hut på Sagene har de god, og ikke minst rimelig, take away. Butter chicken er et veldig trygt valg, særlig sammen med peshawari-nan for den som er glad i søtt.

Foodora leverer fra flere solide, indiske restauranter. Gode valg er Jewel of India og Gutta fra Calcutta.

Foodoras Street food-festival

I midten av september arrangeres «Bites & Vibes», som er foodoras egen street food-festival, i samarbeid med Blå.

Festivalen finner sted lørdag 16.september mellom klokken 12:00 og 18:00. På festivalen kommer de ti mest populære foodora-restaurantene til å være tilstede for å servere smakfull streetfood. Blå står som hør og bør for musikken. God mat og god musikk er alltid en god idé, og det er flere restauranter som vi gleder oss til å sjekke ut. Blant restaurantene som kommer (og som er blant de mest populære hos foodora for øyeblikket) er Tunco, Miss Gin, Kamai og Pacific Poké.

Festivalen er gratis og åpen for alle, men Urbania kommer til å lodde ut matbonger på Facebook og Instagram denne uken – så følg med.

Dette innlegget er en annonse for foodora.

(Visited 8 353 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar