Tivoli Hotel, København

Danmark, Europa, Hoteller, København, Reise

Sponset opphold

En del av årets sommerferie gikk til en av mine favorittbyer – nemlig København! På planen sto bare avslapning og spising – og dét klarte vi med glans. Halve ferien bode vi på Tivoli Hotell som ligger omtrent ti minutters gange fra Tivoli og Glyptoteket.

Les mer her: Købehavntips: Glyptoteket

For deg som liker å bo sentralt, men likevel trekke deg litt tilbake til et roligere område på kvelden, er Tivoli Hotel perfekt. 

Hotellet har flere romtyper, her finner man alt fra standardrom til suiter og familierom. Vi var så heldige å få bo på et executive rom. Disse rommene ligger i 6-11 etasje med fin utsikt, og har flere luksuselementer inkludert. Man får snacks og vann ved ankomst, badekåper og tøfler er tilgjengelig på rommet, samt såpeprodukter fra Karameju.

Booker man et executive rom eller suite, får man også tilgang til executive lounge i 11.etasje. Her serveres frokost om morgenen, og man har tilgang på te, kaffe, snacks og aviser gjennom hele dagen. På formiddagen serveres kake, og mellom 17-20 kan man nyte utsikten og forsyne seg med snacks og øl/vin. 

Andre pluss med hotellet, er at det har basseng og at man kan ha med hund om man ønsker det. Det er også mulig å leie sykler – det gjorde vi. København er den perfekt sykkelbyen! I og med at det var så fint vær, tilbrakte vi flere dager på Island Brygge. Dette er bare tre minutter på sykkel fra hotellet. Andre gode adresser i nærheten, er Warpigs (Mikkellers bar/restaurant i Kødbyen), Prolog kaffe og Hija de Sanchez.

Adresse: Arni Magnussons Gade 2

tivoli hotel 3
tivoli hotel 5
tivoli 12
Executive_double_city_01
tivoli hotel 1
tivoli 13
(Visited 662 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar