Ønskeliste for mai

Inspirasjon, Ønskelister

Håndsåpe fra Aesop // Neglelakk fra OPI // Jeansskjørt fra Ganni // Sko fra Adidas // Apepynt fra Kaj Bojesen // Sengesett fra Gant home // Genser fra Ganni // Peoner fra Mester Grønn

Endelig mai!

Mai er min favorittmåned av flere grunner; det er som regel den første ordentlige vårmåneden, peoner er i sesong, vi feirer 17.mai, det er mange fridager og så har jeg bursdag.

Litt flaut, men sant er, at jeg er skikkelig glad i bursdager. Ikke bare min egen, men også andres. Jeg liker å bake og ordne til fest, og bursdag er den perfekte anledning til å gjøre noe morsomt med alle sine beste venner.

Nøkkelen til en vellykket fest, enten det er bursdag eller noe annet, er å skape god stemning. Triks for å få opp stemningen er å lage quiz, enten kahoot eller å dele opp i lag som svarer på ark, på denne måten blir også flere gjester kjent med hverandre. Andre aktiviteter som er morsomme er jenga, kortspill, flip the cup eller andre leker.

Videre er det ikke dumt å servere en velkomstdrink, og ikke minst ha laget en eller flere spillelister med bra og variert musikk.

Hva er dine beste triks for en vellykket kveld? Del gjerne i kommentarfeltet!

(Visited 758 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar