Kumi Oslo – ny vegan/vegetarkafe i Schweigaards gate

Mat & drikke, Oslo

København-vibber

I mai åpnet vegan/vegetarkafeen Kumi i Schweigaards gate i Oslo. Stedet er innredet minimalistisk i duse farger, og gir umiddelbart assosiasjoner til New York og København. Liker!

På Kumi serveres frokost og lunsj hele dagen. På menyen er klassikere som smoothie bowl og avocado toast, men også spennende retter som tofu-scramble, pizette av søtpotet og flere friske salater. Prisnivået på rettene ligger på mellom 120 og 160 kroner. I helgen er det egen brunsjmeny, da serveres også pannekaker og vegansk brunsjtallerken med mimosa. Vegetar-rettene kan gjøres veganske ved at man bytter ut ordinær fetaost med vegansk fetaost, for eksempel, så Kumi passer for både veganere, vegetarianere, og alle andre som liker sunn og god mat.

Har foreløpig bare testet shakshoukaen, men må tilbake for smoothie bowl, pannekaker og de hjemmelagde lemonadene. Kumi er en spennende nykommer i byen. Ekstra pluss er det også at stedet ligger litt utenfor sentrumskjernen slik at man kan dra på en liten Oslo-safari for å teste det ut.

kumi 6

Adresse:
Schweigaards gate 56A

kumi 4
(Visited 4 353 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar