Julegavetips til den reiseglade

Diverse

Til Den reiseglade

På jakt etter julegave til den matglade? Sjekk ut denne saken.

Gode og kule joggesko fra Nike.

Staycation: Hva med å gi bort en reise som går ut på å være turist i egen by? Ta buss/tog til Oslo, og bo en natt på for eksempel Amerikalinjen, det fresheste boutique-hotellet i byen.

Håndbagasje fra Samsonite. Holdbar, produsert i Europa og veier nesten ingenting. Den perfekt håndbagasje, med andre ord.

Boblejakke fra North Face. Denne fjærlette boblejakken fra North Face er laget av resirkulert materiale, veier nesten ingenting og tar lite plass i bagasjen.

En viktig del av reisen, er planlegging og det å glede seg. Reiseguider koster ikke mye, men gir mye glede og inspirasjon.

Kamera fra Olympus. Olympus E-M10 Mark III tar skarpe bilder, og kan brukes til å filme 4K video. Kameraet har også innebygd wifi slik at man kan sende bilder direkte til mobilen – så dette er en gave som passer perfekt for den reiseglade som liker å dele bilder på Instagram.

Reise uten å fly. Noe av det hyggeligste å gi bort til jul, er opplevelser, og det trenger ikke nødvendigvis koste mye. Hva med helg i Gøteborg, eller en tur til PM och Vänner i Småland? To litt rimeligere alternativer, er å leie DNT-hytte, eller invitere på overnatting og middag i marka.

Sengesett fra Tekla. Det er ikke mulig å reise hele tiden, derfor er det en god ide å skape litt av hotellfølelsen hjemme.

Reisesett fra Aesop. Velduftende shampo og såpe i god kvalitet gir litt ekstra luksusfølelse på turen.

(Visited 108 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar