Hotelltips: My home in Porto

Portugal, Reise

«Hjemme-borte» i Porto

I sommer besøkte jeg mange steder i Portugal. Lisboa, Obidos, Caldas da Rainha og Porto for å nevne noen. Har de siste årene kommet over ganske mange Porto-anbefalinger og byguider, og syns det var veldig gøy å endelig besøke byen. Porto er like fint som det ser ut på bilder. Vakre farger på hus og fliser, god mat, behagelig stemning (her er det definitivt roligere enn i Lisboa), hyggelige folk og selvsagt masse portvin gjør byen til et utrolig spennende reisemål.

Vi var bare i Porto for en dagstur, men vurderte overnatting. Dersom vi skulle ha overnattet i byen, hadde valget definitivt falt på My Home in Porto – et koselig, lite hus eid av Juan de Mayoralgo.

My Home in Porto har tre gjesterom (et rosa, et grønt og et gult) som alle er innredet av Juan med både gamle møbler (som sofaen fra besteforeldrene hans) og nytt, portugisisk design. Juan har forsøkt å beholde så mye som mulig av det originale i huset, som er fra 1930-tallet. Badene er heldigvis renovert, men utenom det er mye bevart.

Fra 9 om morgenen serveres frokost på kjøkkenet, også denne lages av Juan som disker opp med ferskpresset juice, egg og bakevarer. Under frokosten er det mulig å utveksle reisetips og småsnakke med husets andre gjester om det skulle være ønskelig.

Prisen per rom per natt ligger på 135 euro for rommet dersom du overnatter to netter. Blir du lenger er det rimeligere. Sjekket for moro skyld om det var ledig da vi besøkte Porto, men det var det ikke, så noe sier meg at det er lurt å være tidlig ute om man ønsker å bo på dette unike stedet.

my home in porto 8
My home in porto 6
my home in potro 2
my home in porto 3
my home in orto 5
my home in porto 4
my home in porto 9
(Visited 645 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar