Hotell Pigalle, Gøteborg

Europa, Gøteborg, Reise, Sverige

Et lite stykke Paris i Gøteborg

Sponset opphold

Et opphold på Hotell Pigalle i Gøteborg har stått på ønskelisten min lenge, og i helgen fikk jeg endelig oppleve stedet sammen med venninne Marte. Hotellet, som ligger i en av Gøteborgs eldste bygninger, er innredet i ekte parisisk stil anno 1920. Interiøret er gjennomført, og hvert hotellrom er designet forskjellig.

Lobbyen er rimelig stor, så her er det fullt mulig å ta seg en kopp kaffe og jobbe litt om man ønsker det. På ettermiddagen fungerer resepsjonen som en bar som serverer charcuteri og øl/vin/drinker. Fredag kveld er det ekstra busy, da skrus musikken opp og drinker settes ned til after-work-vennlige priser.

I fjerde etasje ligger hotellets restaurant, Atelier. Restauranten er innredet med blomstersofaer og velour, og byr med det på frokost i vårlige omgivelser selv om det er minus 6 grader ute. Om sommeren er takterassen åpen – da kan måltider nytes også her. Atelier er nemlig kjent for både drinker og god lunsj/middag, men jeg fikk dessverre ikke testet annet enn frokost denne gangen.

Vi hadde rom i første etasje. Har lite å utsette på rommet annet enn at det var noe støy fra trikk til ganske sent på kvelden – og at Louboutin-skoene man kan låne i lobbyen ikke var tilgjengelig i min størrelse.

Har du vært på Hotell Pigalle før? Del gjerne din opplevelse i kommentarfeltet!

Pigalle 1
Pigalle 8
Pigalle 2
Pigalle 19
Pigalle 16
Pigalle 14
Pigalle 5
Pigalle 17

Gjør oppmerksom på at oppholdet ble sponset av Visit Sweden, men det er ikke lagt føringer på det som skrives om hotellet. Alle bilder er tatt av Marte Talberg og meg. 

(Visited 1 100 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar