Hotell Bellora – et lite stykke Italia i Gøteborg

Europa, Gøteborg, Reise, Sverige

et døgn i Gøteborg

Denne uken har jeg vært i Gøteborg for å holde foredrag om Urbania, og forskjellen på influencere og journalister. En morsom opplevelse som virkelig ga mersmak.

I løpet av året har det blitt flere turer til Gøteborg, og det er deilig å få følelsen av å endelig være litt kjent i byen og komme seg rundt uten Google maps hele tiden.

Les mer her: Guide til Gøteborg

Les mer her: 24 timer i Gøteborg

Som regel er turene mine til Sverige presseturer, men til denne turen booket jeg hotell selv. Det er utrolig mange fine hotellet i Gøteborg, og valget falt denne gangen på Bellora som ligger midt på avenyen. Hotellet er en del av Ess Group, som har hoteller som Pigalle og Falkenberg Strandbad i sin portefølje.

Les mer her: Hotell Pigalle

Les mer her: Falkenberg Strandbad

Bellora er inspirert av Italia anno 1950, tenkt «La Dolce Vita» møter London. Enkeltrom kan gjerne bli litt små, så jeg hadde booket meg et «classico» dobbeltrom. Resepsjonisten som sjekket meg inn var superhyggelig, og kunne møte ønske om rom med badekar vendt mot stille bakgård, skikkelig pluss i boka!

Alle rommene på Bellora har sorte og hvite fliser på badet, minibar med italienske godsaker og toalettsaker pakket i en gammel, italiensk sjokoladeboks. Små detaljer som gjør at hotellet og konseptet fremstår som gjennomført.

Bellora har også en italiensk restaurant, Ristorante Bellora. Merket meg at denne var stappfull en mandag kveld. Selv fikk jeg bare testet frokosten på hotellet, denne var supergod. Italienske skinker og oster, hjemmelaget mandelsmør og pistasjekrem, croissanter, frukt, rugbrød og mye mer. Man kan også bestille kaffe som barista lager til gjestene. Dette (kaffe og te laget i baren) er for øvrig tilgjengelig for gjester til alle døgnets tider.

En natt på Bellora i dobbeltrom med frokost kostet 1600 kroner. Dette ble booket kun et par dager før oppholdet, så om du er tidligere ute bør det være mulig å få en bedre pris. Hotellet passer perfekt for venner eller par som skal på helgetur til Gøteborg.

Adresse: Kungsportsavenyen 6

bellora 4
bellora 2
bellora 5
bellora 3
(Visited 1 085 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar