Her finner du reiseinspirasjon

Reise, Reiseinspirasjon

Insta-inspirasjon

Blogger og Instagram-kontoer er mine absolutte favorittkilder når jeg søker etter reisetips og inspirasjon.

Det er ganske mange kontoer og blogger som sjekkes daglig på denne kanten, og det er sikkert altfor mange timer som går med til insta-scrolling i løpet av en uke, men så lenge det bare er gøy og gir energi er det greit.

Her er noen av favorittene innenfor segmentet reise og mat:

The Discoverer – Instagram-konto som deler bilder fra et stort nettverk med bidragsytere. The Discoverer sender også ut ukentlig nyhetsbrev med reise til én utvalgt destinasjon, tipsene er gitt av en håndfull bidragsytere slik at det blir variert.

Hamacareise – Inspirerende og solid reiseblogg drevet av Ingeborg Lindseth. Akkurat nå er hun heltidsreisende å Sri Lanka, hvor spennende er ikke det? På denne bloggen får du svar på hvordan det er å reise alene, hvordan du kan pakke en håndbagasje som varer i tre uker, hva som er skikk og bruk i Frankrike, og så videre.

Mari Bareksten – Mari er en superflink reisejournalist i Magasinet Reiselyst, og deler masse spennende bilder fra reisene hun er på i både inn- og utland. Den ene uken er Mari på topptur i Jotunheimen, og den neste svømmer hun med griser på Bahamas.

The Food Club – Bloggen The Food Club drives av forfatter og fotograf Ditte Ingemann. Hun deler for det meste oppskrifter (vegetar og ofte gluten- og sukkerfrie) og matsaker, men har lager også masse finer reiseguider til utvalgte destinasjoner. På Instagram deler hun flittig bilder og oppdateringer fra reisene hun er på.

Hanna Stefansson – Fashionista og reiseguru Hanna Stefansson bor i København, men er flittig på reise. Stefansson deler fotodagbøker fra reisene på Instagram, og små guider på bloggen. Verdt å følge for å få et innblikk i mote og PR-bransjen, samt gode København- og reisetips.

Millykr – Milly Kenny-Ryder står bak reise- og livsstilbloggen Thouroughly Modern Milly, hvor hun flittig deler reisetips. Selv følger jeg aller mest med på Instagram-profilen hennes, som ofte oppdateres med fine og inspirerende bilder (samt insta-stories). Milly selger også bilder og reiseguider på nettsiden Weekend Journals.

Wishwishwish – Kanskje min absolutte favoritt-reisebogg. London-baserte Carrie Da Silva reiser verden rundt og deler spennende reisetips. Hun tar også superfine og inspirerende bilder. Absolutt verdt å titte innom for inspirasjon.

Mally and the moon – Marlene Sætre driver vegan- og reisebloggen Mally and the moon der hun deler fine reiseguider og tips til spennende (veganske) spisesteder. Marlene og kjæresten har flagget at de snart kommer med en videoreiseserie, gleder meg til å se resultatet.

(Visited 908 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar