Filmtips: Komedie

Inspirasjon, Lister, Underholdning

Skjermbilde 2015-06-14 kl. 11.48.42

Klar for latterkrampe og gledestårer? Her får du ti tips over filmer vi mener du MÅ se innenfor komediesjangeren.

10. Kick-Ass

År: 2010

Dave går på High school og tegneserienerd. En dag bestemmer han seg for å bli en superhelt, til tross for at han ikke har noen superkrefter. Har du ikke sett denne syke actionkomedien MÅ du se den, nå!
 

9. Let’s Be Cops

År: 2014

To kompiser kler seg ut som politimenn til et kostymeparty. Gutta blir plutselig nabolagets helter, når de leker politi. Problemene baller på seg når de havner midt i en verden av gjengkriminalitet og korrupt politi.

8. 22. Jump street

År: 2014

Før du ser 22. Jump Street må du se forgjengeren, 21. Jump Street! Disse undercover-filmene er legendariske!

7. Step Brothers

År: 2008

Enda en evig klassiker! To voksne «gutter», som fremdeles bor hjemme, blir tvunget til å bli romkamerater når deres mor og far gifter seg.

6. Superbad

År: 2007

Har du enda ikke sett Superbad? Da er det på tide! High School, fest, alkohol, falsk ID, politi og pubertet er stikkord i denne fantastiske komedien!

5. Date Night

År: 2010

Ekteparet Phil og Claire Foster drar på date i New York. Ting går ikke akkuret etter planen når de utgir seg for å være noen andre, bare for å få bord på drømmerestauranten. Fra en romantisk aften blir det hele en farlig reise i New Yorks underverden.

4. I Love You, Man

År: 2009

Peter skal gifte seg med sin Zooey. Problemet er bare at Peter har ingen nære venner, og trenger en forlover. Han møter Sydney, som skaper større problemer for forholdet enn først antatt.

3. This Is The End

År: 2013

Det er fest hjemme hos James Franco, men plutselig går verden under. Latterkrampeallert!

2. Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

År: 2004

OMG! Kanskje den beste komedien som er laget, spør du oss. Se traileren under, om du ikke allerede har sett denne fantastiske filmen!

1. Role Models

År: 2008

Vi elsker Role Models! Danny og Wheeler jobber som promotører for et energidrikkselskap, men på grunn av en hendelse dømmes begge til samfunnstjeneste, i et storebror-program, som rollemodeller.

(Visited 208 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar