Årets reiseplaner 2018

Reise

Nytt år, nye reiseplaner

Som tidligere nevnte flere ganger her på bloggen er jeg et vanedyr, og reiser gjerne tilbake til steder (både feriedestinasjoner og restauranter) jeg liker godt. Hvert går for eksempel en tur til Kreta og en til Glasgow. Vil helst også en tur London, og en til København. Om alle disse reisene gjennomføres, er man fort oppe i fire faste reiser hvert år om alle gjennomføres. Et mål for i år, er å teste flere nye destinasjoner – ikke bare dra tilbake til de stedene jeg har vært 5+ ganger før.

Foreløpig er faktisk bare én tur planlagt for 2018. Om bare noen dager går turen til Roma, og jeg gleder meg skikkelig. Tusen takk til alle dere som har delt Roma-tips på Instagram – det setter jeg stor pris på. Bruker tipsene nå i første fase av turen – nemlig planleggingen. Koser meg med å google og skrive opp gode steder. Har aldri vært i Italia før, så er allerede godt i gang med å leve opp til reisemålet mitt for 2018.

På reiseønskelisten for i år står også Mexico, Canada og USA. Det blir garantert også noen turer til Sverige, men skal være flink til å dra til byer jeg ikke har besøkt før. Gøteborg, Stedsand in the woods i Halland og Malmø er steder jeg gjerne kunne tenke meg å reise til i 2018.

I tillegg til å teste nye steder, blir det nok en tur til Kreta, for det bare må jeg. Det blir nok fort en tur til ett eller to av de andre faste stedene også, men det gjør ingenting så lenge noe nytt også testes.

Tradisjonen tro starter jeg året med å oppsummere fjorårets reiser. Her er en oversikt over alle stedene jeg besøkte i 2017:

København

Årets første tur i 2017 gikk til København med mamma. Vi var bare i byen i 36 timer, men fikk spist og sett masse.

Saker fra København:

Reiseguide til København

Københavntips: Sidecar

Dansk toppblogger deler sine beste København-tips

Edinburgh og Glasgow

I påsken gikk turen til Edinburgh og Glasgow med kjæreste og gode venner. Glasgow er en av mine absolutte yndlingsbyer. Her har jeg bodd og studert i flere år, og prøver derfor å få til en årlig tur.

Saker fra Glasgow/Edinburgh:

Fem fine hoteller til rundt tusenlappen

Laholm, Halmstad, Falkenberg

Årets første Sverige-tur gikk til Halland-regionen for surfing, wakeboard og spa.

Saker fra Laholm, Halmstad, Falkenberg:

Surfing i Sverige

Surf Saloon

Falkenberg Strandbad

New York

Et av fjorårets reisehøydepunkter, var jenteturen til New York i mai. Fire netter var absolutt ikke nok, men vi koste oss fra start til slutt. God mat, fint vær, gode samtaler og mye latter preget turen.

Saker fra New York:

1 Hotel Brooklyn Bridge

Mini-guide til New York

Tre gode kaffesteder i New York

Tre gode brunsjsteder i New York

Pizza i New York

Brekkie i New York

Reise: New York

Gotland

I juli gikk årets andre tur til Sverige, men denne gangen fantastiske Gotland. Turen var helt super, vi spiste masse godt, så noen helt unike solnedganger og fikk sett masse flott natur.

Saker fra Gotland:

Guide til Gotland

Klitmøller, Århus og Blokhus

I august reiste vi med bil gjennom Nord-Jylland. Første stopp var i Klitmøller (Cold Hawaii), andre stopp Århus og tredje stopp Blokhus.

Saker fra Klitmøller, Århus og Blokhus:

Blokhus Strandhotell

Fem tips til deg som skal på bilferie

Guide til Cold Hawaii

En middag i Kähler-villaen

Hotel & Fiskerestaurant Niels Juel, Klitmøller

24 timer i Århus

Kreta

For over 20.gang reiste mamma og jeg til Kreta i september. I fjor hadde vi med tante og kusinen min, det var utrolig hyggelig. Håper på gjentakelse i 2018!

Saker fra Kreta:

Kross Coffee, Kreta

Reise: Kreta 

(Visited 496 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar